La proposta del dia

Concert 100 anys de l'himne nacional

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert 100 anys de l'himne nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert 100 anys de l'himne nacional

Himnes per a una celebració (diferents visions de l’himne en la música clàssica). Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. Albert Gumí, director. Amb la col·laboració d’Enric Bartumeu, teclat. Hora: 20 h. Jardins de Casa de la Vall (en cas de mal temps, el concert es farà al Centre Congressos d’Andorra la Vella). Andorra la Vella.

DIMARTS, 7

MÚSICA

Johel

Johel en concert. Hora: 21 h. Buda Espai Andorra. Andorra la Vella.

Vintage gramola / Sabors d’estiu 2021

Quartet compost per una veu femenina i tres músics que han decidit emprendre un viatge cap a l’exploració de sons captivadors basats en un ampli repertori que recull tot tipus de temes moderns, des del principi del jazz fins als repertoris més anys vuitanta. Hora: 19 h.

Aparcament de l’església. Escaldes.

DIMECRES, 8

MÚSICA

Patxi Leiva / Sabors d'estiu 2021

Patxi Leiva ens porta l’espectacle Andorfines, amb què ens ofereix la seva veu i alhora ens mostra una gran faceta de showman. El seu repertori és un híbrid de cançons d’autor i versions de temes molt positius per transmetre tota la força, l’energia i la nostàlgia d’una bona cançó. Podem dir que aquest concert serà un generador d’endorfines fet a Andorra.

Hora: 12 h i 19 h. Aparcament de l’església. Escaldes.

Johel

Johel en concert. Hora: 12 h. Buda Espai Andorra. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Dessine-moi l’écologie

L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Talents amb denominació d’origen: del Rigalt a Puigdengolas

L'exposició Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 9 de gener.

Diàlegs entre música i art a Peralada

Aquesta mostra, que els reuneix per primera vegada, ens proposa un passeig per la història del festival de Peralada a través de 30 cartells. Tot fins a desembocar en la imatge d’enguany, que ens saluda amb aquest raig d’esperança, la llum que s’obre davant nostre després de la foscor de la pandèmia. Passin i vegin.

Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 26 de setembre.

Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que ens rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes. L'exposició, amb nostàlgia, recorda la història d’aquests establiments però també la dels seus propietaris. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

‘Toulouse-Lautrec. L’artista irreverent’

Recorregut pels gravats d’Henri de Toulouse-Lautrec en una exquisida exposició que ens transporta a la bohèmia de Montmartre del tombant de segle, on Toulouse-Lautrec va expressar el seu talent captant la força expressiva dels personatges nocturns, les actrius dels cafès cabarets i els artistes circenses.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins el 25 de setembre

tracking