La proposta del dia

Quart Biennal internacional Andorra l'Andart 21

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Quarta biennal internacional Andorra l'Andart 21

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Quart Biennal internacional Andorra l'Andart 21

Les obres exposades als entorns del llac d’Engolasters volen acompanyar el visitant en una reflexió entorn a la por, la solitud i l’aïllament, però també a la relectura de la natura. Llac d’Engolasters. Fins al 15 de setembre.

MÚSICA

Quim Salvat / sabors d’estiu 2021

Quim Salvat és un dels cantautors més reconeguts del país que ens porta, juntament amb la seva banda, les cançons del seu darrer treball L’últim despertar, amb què vol aportar el seu granet de sorra a donar ànims en aquest període incert. Hora: 19 h.

Aparcament de l'església. Escaldes.

EXPOSICIONS

Dessine-moi l’écologie

L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

Talents amb denominació d’origen: del Rigalt a Puigdengolas

L'exposició Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 9 de gener.

Diàlegs entre música i art a Peralada

Aquesta mostra, que els reuneix per primera vegada, ens proposa un passeig per la història del festival de Peralada a través de 30 cartells. Tot fins a desembocar en la imatge d’enguany, que ens saluda amb aquest raig d’esperança, la llum que s’obre davant nostre després de la foscor de la pandèmia. Passin i vegin.

Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 26 de setembre.

Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que ens rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes. L'exposició, amb nostàlgia, recorda la història d’aquests establiments però també la dels seus propietaris. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

tracking