detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La possible renovació del drama sobrenatural Manifest per part de Netflix ha estat un dels grans rumors televisius de l’estiu. Una notícia que, finalment, s’ha acabat confirmant. La cadena NBC va cancel·lar la sèrie el mes de juny passat, després de la tercera temporada i deixant-la sense final, i des d’aleshores les diverses informacions sobre el possible salt a la plataforma no han parat, mentre el seu èxit creixia dia rere dia als Estats Units.

L’arribada de les dues primeres temporades a Netflix als EUA la van alçar com el contingut més vist durant diverses setmanes i posteriorment el llançament de la tercera també va repetir l’èxit. Així, el gegant audiovisual, que en un principi havia descartat el seu rescat a final de juny, ha fet ara marxa enrere i ha tancat els contractes de guionistes i actors per fer possible una temporada més que donarà un tancament satisfactori a la trama.

En concret, el que Netflix ha anunciat és una quarta i última temporada –els plans inicials dels creadors era fer sis lliuraments–, que estarà formada per 20 episodis, si bé aquests estaran dividits en diferents parts. De moment no s’ha especificat en quantes tandes seran ofertes als usuaris.

A Europa, Manifest s’ha emès a través de la plataforma HBO, tot i que el compte de Twitter de Netflix ja ha comunicat que pròximament arribaran al seu catàleg tots els capítols existents de la sèrie i posteriorment els nous episodis.

'INFIEL' NOVA FICCIÓ TURCA A ANTENA 3

El filó que suposen les ficcions turques és una cosa que Antena 3 coneix bé. Per això la cadena dona ara la benvinguda a Infiel, un serial que ha estat polèmic al seu país d’origen, on va arribar a ser sancionat pels continguts d’algunes de les seves trames. No obstant això, Atresmedia ha decidit tirar endavant l’estrena de les aventures de desamor entre Asya Yilmaz i Volkan. La data triada és la nit del diumenge 5 de setembre a les 22 hores. D’aquesta manera, la nova sèrie arriba per complementar els capítols finals de Mi hija, que veuran la llum just després. Infiel està protagonitzada per dos rostres coneguts dels espectadors d’Atresmedia: Cansu Dere, actriu principal de Madre, i Caner Cindoruk, que interpreta Sarp en la reeixida Mujer. En aquest cas, la trama se centra en la història d’Asya, una doctora d’èxit que després de descobrir una infidelitat del marit planeja una llarga i elaborada venjança.

Un fotograma de 'Manifest'.

Infiel

tracking