x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 30/08/2021 a les 07:22
Àries
Aquest és un gran dia per fer compres. Uneix-te a les teves amistats i veu a les botigues per afegir-li més bellesa i articles plaents a la teva vida. Allunya't del barat i de mala qualitat. Et mereixes qualitat. Converteix l'expedició en un esdeveniment social i diverteix-te. Vas a passar una bona estona amb els teus amics, encara que no compres res.
Taure
Aquest és un gran dia per Fer compris. Uneix-te a les Teves amistats i veu a Les Botigues per afegir-li més bellesa i articles plaents a la teva vida. Allunya't de l'barat i de mala calidad. Et mereixes calidad. Converteix l'expedició en un Esdeveniment social i diverteix-te. Vas a passar 1 bona estona con los teus amics, encara que no compris res..
 
Bessons
No et prenguis res massa seriosament avui. Les persones poden ser descurades amb les seves paraules i acabar ferint els sentiments, o fins i tot trencar cors d'altres. No aprofundeixis massa en el que et diguin. Si analitzes massa la situació podries arribar a escenaris que no tenen base real.
 
Cranc
Sí, és el teu torn ara. Potser has estat esperant per alguna cosa, però de moment no ha estat l'adequat. Potser hi ha hagut una barricada mental o física en el camí. No esperis més. El temps ha arribat. Fes un pas endavant. No posis excuses i no t'aturis. Com més doneu suport, major recompensa rebràs.
 
Lleó
No deixis que avui els detalls t'escanyin. Si segueixes tractant de perfeccionar tot acabaràs perdent la teva oportunitat. Fes que les coses vagin ràpid. No et preocupis tant per qüestions insignificants. Quan et enfoques negativament en detalls, només aconsegueixes que altres qüestions addicionals sorgeixin.
 
Verge
Una major imaginació i enginy podrien portar noves idees per ajudar-te a avançar en l'àmbit financer. La informació pràctica procedent de fonts externes es fusiona amb perspectives per aportar-te idees útils. Considera tot acuradament abans de prendre qualsevol decisió. Obre't a l'assessorament i els consells d'altres. Triïs el que triïs fer, avui promet ser un dia molt afortunat.
 
Balança
El esdeveniments socials podrien proporcionar-te alguns nous contactes interessants. Les relacions amb els socis de tota mena han de ser fructíferes i mútuament beneficioses, especialment quan aquestes persones són també amics propers. Si has estat considerant entrar a una nova societat de negocis, aquest és el dia per començar a discutir-de debò.
 
Escorpí
Les teves habilitats eficients i pràctiques estan operant a un nivell molt alt avui. Un objectiu a llarg termini en el que has estat treballant podria finalment ser assolit, trayéndote bona fortuna i reconeixement. Els teus esforços probablement seran apreciats. Un gran avanç podria estar a l'horitzó.
 
Sagitari
El teu fort sentit de negocis i les teves habilitats pràctiques van de la mà amb la imaginació i la innovació per portar progrés. Una informació que ve de lluny podria resultar especialment valuosa. Les relacions amb els amics han de ser càlides i cooperatives. Les relacions amoroses també podrien resultar gratificants.
 
Capricorn
Amics i familiars poden visitar-te avui. Probablement això portarà nous amics l'experiència beneficia un projecte en el que has estat treballant. Pots fantasiejar sobre com vas a gastar tots els diners que trauràs d'aquest projecte. Això està bé, sempre que ajornis les compres fins que tinguis els fons.
 
Aquari
Un esdeveniment social a prop de casa teva, fins i tot a casa teva, podria aportar-te informació útil que pots fer servir per avançar en la teva carrera. Pots fer alguns contactes valuosos. La informació rebuda dels veïns pot resultar aclaridora. Has sentir-se optimista, entusiasta i amb molta motivació. El que comencis avui tindrà èxit.

Peixos
Si no us expresses avui, la gent podria tenir la impressió que alguna cosa està malament. La persona amb la qual estàs parlant pot pensar que t'està avorrint. Contribueix en alguna cosa a la conversa. Les opinions fortes estan volant, i la teva és tan vàlida com la de qualsevol altra persona. Que sigui alegre i ocurrent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts