Televisió

Les sèries de l'agost (II)

Les produccions mexicanes destaquen entre les estrenes del mes, com ara la segona temporada de ‘Control Z’ o ‘Todo va a estar bien’, dirigida per Diego Luna.

'Todo va a estar bien', de Diego Luna, s'estrenarà a Netflix el dia 20.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Control Z, 4 d’agost a Netflix. Des de Mèxic arriba la segona temporada d’aquesta sèrie de Netflix destinada principalment al públic juvenil. Després que un hacker reveli els secrets més íntims dels estudiants a tota l’escola, l’ordre social al Col·legi Nacional de Ciutat de Mèxic està capgirat. Els joves populars són marginats, els marginats guanyen estatus i tots són sospitosos. Sofia, una noia setciències i amb talent per a la deducció, inicia una cursa contrarellotge per aturar el hacker abans que més secrets siguin descoberts. En el camí, aprendrà a fer amics i, potser, a enamorar-se.

-Todo va a estar bien, 20 d’agost a Netflix. Dirigida i produïda per l’actor Diego Luna, Todo va a estar bien està ambientada a la Ciutat de Mèxic i narra la història d’una parella separada que viu sota el mateix sostre pel bé de la seva filla. Tragicomèdia satírica sobre el que significa ser bons pares i cònjuges avui, quan es qüestiona la idea de la parella perfecta, l’amor romàntic, la creació d’una família i la consolidació de totes les expectatives generades en una època marcada per canvis molt profunds.

-See, 27 d’agost a Apple TV+. La sèrie d’Steven Knight, creador de Peaky Blinders, protagonitzada per Jason Momoa, es desenvolupa en un futur llunyà, quan un virus delma la humanitat. Aquells que sobreviuen queden cecs. Momoa interpreta Baba Voss, el pare d’uns bessons nascuts amb la mítica capacitat de veure, i ha de protegir la seva tribu d’una poderosa però desesperada reina que creu que la vista és bruixeria. La segona temporada presenta Dave Bautista com a Edo Voss, el germà del personatge central, que interferirà en el seu pla de reunir la família i escapar de les guerres polítiques que l’envolten.

-Mr. Corman, 6 d’agost a Apple TV+. Escrita, dirigida, produïda i protagonitzada per Joseph Gordon-Levitt, la sèrie relata les nits i els dies de Josh Corman, un artista de cor però no d’ofici. Les coses no han sortit com ell volia: el seu somni d’una carrera musical no ha prosperat i es troba a si mateix fent classe en una escola. La seva exxicota ha marxat de casa i el seu millor amic de l’institut s’ha mudat amb ell. Josh té sentiments universals d’ansietat, solitud i dubte vital.

tracking