Televisió

Les sèries d'agost (I)

A les noves temporades de ficcions com ‘Modern Love’, ‘Valeria’ o ‘The Walking Dead’ cal sumar-hi l’estrena de ‘Nine Perfect Strangers’, amb Nicole Kidman.

Nicole Kidman a 'Nine Perfect Strangers', que s'estrena el dia 20.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona temporada de la sèrie espanyola Valeria a Netflix i les noves històries de Modern love d’Amazon Prime Video són algunes de les estrenes de sèries més destacades del mes d’agost, durant el qual arribarà també un dels títols més esperats de la temporada, Nine Perfect Strangers, amb Nicole Kidman.

-Modern Love, 13 d’agost a Amazon Prime Video. Després d’una exitosa primera temporada, la sèrie basada en la columna de The New York Times torna amb noves històries que mostren les diferents formes de l’amor. Entre els actors d’aquests vuit nous episodis hi ha Minnie Driver, Kathryn Gallagher, Kit Harington, Tobias Menzies, Anna Paquin, Isaac Powell, Miranda Richardson o Jeena Yi.

-Nine Perfect Strangers, 20 d’agost a Amazon Prime Video. Basada en el llibre de l’autora australiana Liane Moriarty, Nine Perfect Strangers està produïda pels equips responsables de Big Little Lies i protagonitzada per Nicole Kidman i Melissa McCarthy. Rodada a Austràlia, la sèrie de 8 episodis està ambientada en un exclusiu centre de salut i benestar que promet la recuperació total, i en el qual nou estressats urbanites intenten emprendre el camí cap a una forma de vida millor. La directora del complex, Masha (Kidman), els vigila durant els 10 dies de retir amb la missió de revitalitzar les seves ments i cossos esgotats. No obstant això, aquests 9 desconeguts no tenen ni idea del que els espera.

-Valeria, 13 d’agost a Netflix. Torna la sèrie basada en les novel·les d’Elísabet Benavent, que en aquesta segona temporada hi ha participat com a productora executiva. Després d’haver aconseguit el repte d’acabar la seva novel·la, Valeria (Diana Gómez) es debat entre publicar-la sola o acceptar l’oferta de l’editorial de fer-ho sota pseudònim. Mentrestant, continua tractant de superar la seva recent separació i d’encaixar els sentiments pel seu nou amor, Víctor.

-The Walking Dead, 23 d’agost a Fox. Després de 10 anys d’emissió, arriba la temporada final d’una de les sèries més icòniques de la televisió als Estats Units. En aquest lliurament Maggie (Lauren Cohan) ha aconseguit controlar el seu terror psicològic per les coses que ha vist i fet amb la finalitat de seguir endavant, i està més que decidida a lluitar per un futur per al seu fill. Però amb l’omnipresent Negan rondant la seva ment, és possible que no controli tant com es pensava.

tracking