La 'Roda del temps'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comic Con de San Diego 2021 ha estat l’esdeveniment en el qual s’ha mostrat la primera imatge de La Rueda del Tiempo, la nova sèrie de fantasia èpica d’Amazon Prime basada en la saga homònima de novel·les de Robert Jordan. Una ambiciosa producció audiovisual que s’estrenarà el pròxim mes de novembre.

Durant la seva intervenció dedicada a la plataforma, el showruner i productor executiu, Rafe Judkins, ha presentat per primera vegada el pòster oficial de la nova sèrie. Una imatge que té tot el protagonisme en l’actriu Rosamund Pike, que interpretarà Moiraine. El mateix Judkins ha confirmat que aquest serà el personatge que tingui més rellevància durant la primera temporada, una poderosa maga que pertany al grup de dones conegudes com les Aes Sedai. Un canvi important respecte a la novel·la El ojo del mundo, en la qual la trama es narra des del punt de vista de Rand al’Thor.

A la saga de llibres, Moiraine tenia a la seva mà salvar el món de la destrucció si aconseguia trobar el Dragón Renacido, un jove marcat per una profecia, i protegir-lo de les forces del mal. Tot i això, no són poques les vegades en les quals una sèrie ha presentat canvis importants respecte a la seva versió literària. Amazon ha mostrat gran confiança en aquesta producció i, tot i que encara falten mesos perquè s’estreni, ja ha renovat Rafe Judkins perquè es faci càrrec també de la segona temporada.

S’ha de recordar que el llançament d’aquesta sèrie es va anunciar l’any 2018, tot i que ja feia molt temps que no es mostrava cap imatge de la nova ficció. Malgrat que la producció d’El Senyor dels Anells sigui el projecte més megalòman en l’horitzó d’Amazon Prime Video, la sèrie de La Rueda del Tiempo és una altra de les fantasies èpiques en les quals la plataforma té dipositades grans esperances.

tracking