Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És possible que aquesta nit decideixis assistir a una reunió social a la teva comunitat a la qual aniran una gran quantitat de persones que tenen a veure amb assumptes psíquics o espirituals. Aquesta ha de ser una experiència interessant per a tu, perquè no només podries recollir una gran quantitat d'informació interessant, sinó també fer nous amics. Algú et pot recomanar alguns llibres interessants. Mantingueu els ulls i oïdes oberts, i porta la teva agenda de contactes amb tu.

T

aure Si has estat pendent sobre la possibilitat d'un augment de salari, avui per fi podries rebre la confirmació que es produirà. Aquest és, sens dubte, motiu de celebració. És possible que vulguis trucar a un amic o parella sentimental i proposar-li una nit a la ciutat. El teu bona sort mostra signes de continuar si segueixes treballant tan dur com fins ara. Ara és el moment de gaudir!

Bessons L'amor i el romanç tenen avui prioritat per a tu. És possible que sentis una mica d'inseguretat sobre l'estabilitat de la teva relació actual, però estàs perdent la teva energia. Per ara, al menys, les coses semblen molt prometedores per a tu i la teva parella actual. Haurien d'estar comunicant-se bé i portant-estupendament. Utilitza la teva intuïció per sintonitzar amb la ment d'aquesta persona, i és probable que sentis que els teus dubtes i incerteses desapareixen. Gaudeix del teu dia!

Cranc Si jugues bé les teves cartes, podries ser capaç de convertir el que estàs recollint psíquicament en un esforç creatiu exaltat. Potser les emocions i les imatges que flueixen en el teu cervell siguin fosques, però són significatives d'alguna manera. Si escrius, toques música, balles o pintes, podries perdre el cap en el teu propi treball. Siguin quines siguin les teves materials, treu-los i memoritza la teva inspiració. Demà t'alegraràs d'haver-ho fet!

Lleó El teu desig de respectar i honorar aquella persona en la teva vida avui xoca amb un desig igualment fort de convertir-te en una persona que persuadeix amb passió. El secret per a la solució d'aquest conflicte rau en saber que les dues coses no són mútuament excloents. A més, si vas a treure el màxim profit de les dues, cal que sintonices amb el pensaments i sentiments de la teva parella. Concentra't en el que tots dos desitgen.

Verge La bona fortuna financera continua tot i que els vells hàbits són difícils de trencar i podries tenir dificultats per adaptar-te als mateixos. Pots canviar entre el desig de malbaratar i seguir apretándote el cinturó. Això està bé. Tothom ha de fer ajustos en la seva vida. Aquest serà probablement un dels ajustos més agradables que mai hagis de fer, potser a part de enamorar-te.

Balança Et vas de viatge o et mudes? Està l'educació involucrada d'alguna manera? Siguin quines siguin les teves raons per anar-te'n, vas a aconseguir el que esperes, i més. L'escriptura, l'ensenyament i tot el que implica la comunicació han d'anar molt bé en aquest moment, incloses les converses amb una parella romàntica. La teva ment és ràpida i retentiva en aquest moment, així que aprofita-la.

Escorpí Tendeixes a ser una persona intuïtiva per naturalesa, però avui podries rebre impressions psíquiques de a dotzenes. Fins i tot pots experimentar visions o escoltar veus. No et preocupis, no t'estàs tornant a la bogeria! No obstant això, necessites prestar atenció a aquests missatges. Poden tenir una enorme importància personal o fins i tot planetària. Si no pots entendre'ls, posa'ls per escrit. Tot ha d'estar clar més tard.

Sagitari La comunicació amb els amics i socis ha de ser clara, oberta, honesta i solidària avui. La companyonia flueix lliurement i l'afecte es mostra sense restricció o exageració. Si actualment tens parella però no t'has compromès encara, pot ser que es produeixi una declaració d'amor i una expressió de desig de portar la relació a el següent nivell. Si més no, el teu amant t'hauria de fer un compliment o dos! C

apricorn Has estat llegint sobre com una actitud mental positiva ajuda a tenir un cos sa i una vida feliç? Si és així, podries trobar que aquesta actitud porta resultats. Et sents fort, en forma i amb agudesa mental. Els interessos professionals semblen estar millorant per a tu. Un benefici addicional és que estàs sentint una especial intuïció. Continua fent el que has estat fent, 'perquè està funcionant! A

quari La recerca que has estat fent per a un projecte determinat pot finalment ser completada. Ara et prepares per acabar-ho. La teva ment és molt fort en aquest moment, així que aquest és un bon moment per treballar en qualsevol tipus de projecte que impliqui comunicació. Si escrius, els teus perspectives editorials tenen bon aspecte. El romanç també suposarà cap problema. Potser t'acabes d'adonar de l'fort vincle psíquic entre tu i el teu amor. ¡Aprofitin tot el que puguin!

Peixos Els somnis i visions sobre la teva família et auguren un bon futur. Aquests somnis podrien ser profètics, però no arribis a aquesta conclusió sense abans analitzar els símbols i discernir el que els teus somnis estan tractant de dir-te. Pot ser una cosa que necessites considerar abans de poder avançar cap al futur que vols crear. Però recorda que els somnis poden interpretar-se de més d'una manera!

tracking