Adeu a 'Mujer'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antena 3 es prepara per a dir adeu a una de les seves millors inversions. Després de més d’un any donant-li alegries en el prime time, Mujer deixarà veure el final en obert la setmana vinent. Recentment, la cadena d’Atresmedia havia promocionat que el final estava a la vista, sense matisar en quin moment es produiria, però després de l’emissió de dimarts passat s’ha confirmat que haurem d’esperar una mica més per poder descobrir què li ofereix el destí a Bahar.

A causa de la fragmentació dels episodis de la qual fa gala Antena 3, és complicat estimar una data concreta per al llançament del final. Una vegada liquidat l’episodi 80, el penúltim de la sèrie, en l’arrencada de l’emissió de dimarts es va procedir a brindar el segment inicial del capítol final. Per tant, tot apunta al fet que el desenllaç tindrà lloc dimarts 27, dividint el metratge restant en dues emissions per captar l’atenció del públic doblement.

Qui no s’aguanti les ganes de resoldre les intrigues de Bahar pot accedir ja a l’últim episodi a través d’Atresplayer Premium. Després del salt temporal de tres mesos, aquest capítol 81 mostrarà la publicació del llibre de la protagonista i el seu imminent matrimoni amb Arif, encara que és més que probable que ens emportem alguna bufetada tràgica abans dels crèdits finals.

NETFLIX INCLOURÀ VIDEOJOCS AL CATÀLEG

Netflix invertirà en videojocs després de coquetejar amb la interactivitat en algunes de les seves produccions originals. La plataforma d’streaming ha confirmat en la seva reunió executiva dedicada al segon trimestre del 2021 que planeja incloure videojocs al catàleg, com indica The Hollywood Reporter. Així doncs, el servei s’expandirà més enllà de les sèries i les pel·lícules, tractant d’assaltar una de les indústries més rendibles i amb major perspectiva de creixement dins del món de l’entreteniment. “Veiem els videojocs com una nova categoria de contingut, similar a la nostra expansió cap a les pel·lícules originals, l’animació i l’entreteniment televisiu sense guió”, informa el comunicat. La companyia emetrà continguts propis al desenvolupament d’oci interactiu: “Com que fa gairebé una dècada que impulsem la producció original, creiem que és el moment per aprendre més sobre els videojocs.”

Netflix inclourà videojocs al catàleg

tracking