Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries A vegades et sents com si estiguessis navegant a través d'una espessa boira, però la foscor per fi s'aixecarà avui. 'El cel que et esperen per davant són assolellats i clars! Pots esperar una invitació per fer un petit viatge o una oferta per pertànyer a un grup especial. No deixis passar cap oportunitat de divertir-te. Pots fer-ho ara mateix!

Taure Algú proper a tu va ser groller sense cap provocació? ¿Vas ser el blanc de crítiques desagradables? Tu et prens aquests desaires a pit. A partir d'avui i durant els propers dies, pot ser que et retiris per llepar-te les ferides. Necessites més harmonia i dolçor en la teva vida amorosa, i és molt probable que les vagis a obtenir aviat. Tingues paciència!

Bessons Hi ha una base sòlida en el dia que podria fer-te sentir molt poca energia per aconseguir posar les coses en marxa. No et sorprenguis si hi ha un sentit de restricció i de l'haver de que et suposa una càrrega. Els moments de descans i reflexió són molt importants en el cicle natural. No creguis que sempre cal estar en moviment per avançar. Deixa de banda la teva naturalesa guerrera avui i descansa.

Cranc Les coses van a ser-te més favorables en les pròximes quatre setmanes tot i que avui pots trobar-te amb que van massa lentes. Podria ser que hi hagi una mica de tensió en el teu cos i que no sents la suficient motivació com per posar-te en moviment. No et preocupis per això. Aquest sentiment aviat passarà i et sentiràs com sempre en qualsevol moment.

Lleó La disciplina i el sentit de l'deure han estat temes importants per a tu últimament. Potser sembli que algú li ha posat un fre a un dels teus plans actuals. Tracta de no veure això com una cosa negativa. En realitat, aquest és un moment important perquè puguis reduir el teu ritme i planificar. Sigues conscient del pas de el temps i considera l'ús d'aquest període per organitzar el teu energia dispersa. Aquest és un bon moment per focalitzar i racionalitzar la teva vida.

Verge Amb l'energia celestial d'avui, vas a sentir-te com si estiguessis de vacances. Aquesta configuració planetària sovint dóna a la gent la sensació de tenir una ment fresca i un caràcter tranquil. Els problemes que abans semblaven tan complicades ara semblen simples i superables. També podries divertir-te una mica mitjançant l'escriptura. Prova-ho. Els resultats et poden sorprendre.

Balança Dius que sí cada vegada que algú et demana un favor? Et és difícil trobar temps per a tu de vegades perquè sempre camines a el rescat d'un amic o membre de la família? L'energia celestial avui et demana que pensis en tu. Nega't a les peticions d'ajuda durant dues setmanes. No facis absolutament res si això és el que desitja. Cuida de tu abans de tenir cura de tots els altres!

Escorpí Creus que el teu cos reflecteix qui ets? Si tens la sensació que no és així, és probable que sigui a causa de que la imatge que tens de tu no sigui de el tot correcta. Analízate per tal de reajustar aquesta imatge. Veuràs que el teu cos és el reflex exacte del que ets en aquest moment. L'alineació dels planetes t'ajudarà a veure això més clarament.

Sagitari T'ha estat difícil comunicar-te amb els teus éssers estimats en els últims dies? Tens escepticisme respecte al teu encant? De fet, serà que has estat sentint una mica d'inseguretat pel que fa a la teva persona? El dia que tens per davant és excel·lent per a un nou començament. Rebosas confiança. Tens un do natural per a la diplomàcia, i el teu sentit de l'refinament tornarà a ser notat i apreciat. C

apricorn Ha estat bastant fàcil per a tu detectar la veritat darrere de les situacions que has trobat últimament. No obstant això, a partir d'avui, les teves capacitats d'anàlisi no seran tan fiables. Els alts i baixos de les teves relacions són un enigma per a tu, i cap quantitat d'anàlisi porta a una solució. Una certa falta de compromís per part d'altres persones farà que et sorgeixin dubtes i començaràs a preguntar-te si realment t'aprecien i comprenen. A

quari Què intensos han estat els últims dies! Podries passar mesos només reflexionant sobre aquestes experiències recents. Però l'ambient no és propici per a la introspecció en aquests moments. Un canvi d'humor avui et estimula a compartir la teva vida amb més generositat. Però amb qui la comparteixes? Tal bé pot ser la pregunta del dia.

Peixos El dia que tens per davant pot ajudar-te a trencar amb l'existent foscor. Una influència més positiva està tractant d'entrar en les teves relacions, especialment en els teus compromisos emocionals. Podria refrescar teu interès cap a la teva vida amorosa. Si no has estat passant prou temps amb la teva parella, és millor que li compenses per això ara. La teva parella estarà molt contenta.

tracking