Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En general, el clima és tens a la feina ia casa. Vas a tenir una sensació d'inquietud i sentir un anhel de canvi, però també sentiràs reticència a fer un moviment real en aquesta direcció. El teu judici et diu que les queixes que no condueixen a l'acció no tenen sentit. Per què no ser el catalitzador que provoca l'acció?

Taure Pots entreveure que el dia comença amb una pregunta oberta sobre tu. Pots haver notat certs aspectes físics o psicològics de tu que et fan sentir incomoditat. El dia que tens per davant et pot obligar a prendre mesures per corregir aquesta actitud. Si comparteixes les teves preocupacions amb un amic o parent, podràs aconseguir moltes coses.

Bessons Tenir una opinió personal sobre qualsevol qüestió no és la cosa més difícil de el món. Més difícil és confrontar, amb certa objectivitat, les opinions dels altres. L'energia celestial actual està marcant un canvi cap a una manera de pensar que té una orientació més científica. Aquest ja no és el moment d'afirmar, sinó d'aprendre dels altres.

Cranc Ja n'hi ha prou de pensar només en tu! Ha arribat el moment de treure algunes conclusions. Estàs a la fi de l'extens volum que estaves escrivint sobre la teva vida interior. Vas a haver d'integrar el que has après amb les diferents emocions i situacions que estàs vivint ara. "Normalització" serà la paraula clau per als pròxims dies.

Lleó La seducció a través de les paraules és el teu veritable poder. Tens un gran talent per a qualsevol cosa relacionada amb les paraules. Així que avui seràs capaç d'atraure encara més admiradors! Amb l'energia planetària actual, segurament obtindràs el primer premi en qualsevol concurs de paraules. Si has estat pensant en escriure una carta d'amor o un perfil per a un lloc web de cites, fes-ho ara!

Verge Si sempre has sentit el desig d'escriure, ara és el moment de fer el pas. Certament no et falta imaginació! El teu problema pot ser que tens dificultats per prendre seriosament la teva prosa. No pensis en ser "un escriptor". Simplement has d'escriure! I sobretot, no dubtis a deixar que la gent llegeixi el que escrius. Un grup d'escriptors seria una gran manera perquè puguis sortir de la teva amagatall.

Balança És possible que tinguis grans dubtes durant el dia. Potser hagis de amagar la veritat o, per contra, dir-la en veu alta. Si aquest és el cas, digues el que està en la teva ment. Les actuals posicions planetàries et donaran suport, la qual cosa t'ajudarà a formular les teves idees de manera que no t'espantis a la gent, i de fet, podria fins i tot atreure'ls al teu punt de vista.

Escorpí Hi ha moments en què la teva capacitat de pensar amb claredat revela la teva enorme maduresa. No ets generalment una persona somiadora, així que és bastant difícil que et deixis portar a situacions ambigües. Si actualment tens assumptes sentimentals en la teva vida, aquest seria un excel·lent dia per buscar el balanç. Però tracta de no ser massa insensible.

Sagitari És possible que hagis sentit una mica de frustració en les teves iniciatives en els últims dies. Obstacles externs, com esdeveniments que van causar retards, o restriccions internes, com la teva pròpia apatia, van representar un clar desafiament per a tu. Alguns assumptes han de ser resolts abans que puguis aconseguir cap progrés real. El dia que tens per davant et pot donar l'oportunitat de resoldre aquests problemes d'una vegada per totes. C

apricorn Serà un dia estimulant per a tu! Et sentiràs molt bé i no tindràs problemes per canalitzar tota la teva energia en les teves activitats. Però no et sorprenguis si et trobes amb alguna resistència. Encara que les teves idees siguin molt creatives, potser no satisfacin tots els gustos. De fet, podries trobar-te amb alguna oposició. Sé determinant i aconseguiràs els teus objectius avui. A

quari Vés amb compte amb no perdre la calma avui. Et mossegues les ungles en aquests dies, encara que el teu audaç naturalesa hagi estat frenada per limitacions financeres i professionals. No serveix de res pensar en grans il·lusions en aquest moment. D'altra banda, si ho fas, pots esperar que es produeixin alguns enfrontaments. Si et aconsellen tenir més cura, presta atenció al suggeriment.

Peixos Avui el temps s'aturarà i fins podria semblar que retrocedeix. Utilitza aquesta pausa per reflexionar sobre les teves motivacions. Les pistes astrològiques semblen suggerir que actualment estàs resolent qüestions que concerneixen a la sort d'una altra persona. Potser hauries de fer servir la mateixa quantitat de temps considerant també el teu propi destí.

tracking