televisió

'En terapia' es reinventa

HBO estrena avui el ‘remake’ de la sèrie, amb Uzo Aduba agafant el relleu de Gabriel Byrne. La nova ficció seguirà el mateix esquema original, amb un pacient per capítol.

'En terapia' es reinventa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de deu anys després del final de la tercera temporada, En terapia torna avui amb una nova tanda de capítols en forma de remake. HBO va donar llum verda l’octubre de l’any passat a aquesta quarta temporada, que reprendrà el format típic de la producció amb un pacient per capítol, encara que aquesta vegada amb Uzo Aduba (Orange is the new black) ocupa el lloc de psiquiatra en lloc de Gabriel Byrne. La ficció, que compta amb Jennifer Schuur (Hannibal) i Joshua Allen (Empire) com a showrunners, estarà composta per 24 episodis de mitja hora que arriben amb una periodicitat d’emissió de dos dies per setmana amb dos capítols cada dia.

La quarta temporada d’En terapia es desenvolupa a Los Angeles, on es troba la consulta de la doctora Brooke Taylor (Aduba). És allà on tractarà pacients amb determinats traumes i també explorarà en ells la forma en què la pandèmia els ha afectat, tant des del punt de vista social com cultural. Mentrestant, com se’ns mostra en el tràiler, la doctora haurà de viure el seu propi infern en patir una dolorosa pèrdua.

Entre els pacients que formen part d’aquesta nova etapa ens trobem amb Eladio, interpretat per Anthony Ramos , un infermer que treballa a domicili a casa d’una família rica; Colin (John Benjamin Hickey), un lladre de guant blanc que intenta adaptar-se a la nova vida després de sortir de la presó; Adam (Joel Kinnaman), un ex-xicot de Brooke; Laila (Quintessa Swindell), una adolescent que lluita per trobar la pròpia identitat més enllà del que espera la seva família, i Rita (Liza Colón-Zayas), amiga de Brooke, que l’ajuda en els pitjors moments.

HBO va aconseguir tirar endavant el rodatge de la sèrie de manera pràctica i sense complications en temps de pandèmia, en necessitar pocs actors davant les càmeres, així com un reduït equip tècnic.

tracking