Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És probable que un gran sentit del deure envers els vostres semblants us guiarà les accions. Penseu en vosaltres mateixos com un model important per als joves. Poden seguir els teus passos sense que ho sàpigues. Assegureu-vos de posar-vos dempeus i sentir-vos orgullosos encara que creieu que la vostra feina no és molt important. L'exemple que poseu pot tenir un efecte dòmino que acabarà afectant a moltes persones.

Taure Hi ha una intensitat negativa al dia que només empitjorarà si es continua amb aquesta tossuderia sobre tots els problemes que se li plantegen. Gran part de l'activitat d'avui se centrarà en com les persones poden sortir de les seves rutines i veure les coses des d'una perspectiva completament diferent. Si insisteixes a mantenir-te fidel a la teva manera d’actuar, només trobaràs resistència.

Bessons Independentment de si participeu voluntàriament, segur que tindreu un paper clau en l’acció. De vegades et sents com el jugador clau l’acció del qual decideix el destí del joc. Ara cal tancar els ulls, respirar profundament i trobar la resposta al cor. No mireu als altres per obtenir ajuda, ja que tindran les seves pròpies agendes i idees sobre què fer. Només tu saps el que és millor per a tu.

Cranc El temps per a la planificació i el càlcul s’ha acabat. Ha arribat el moment de prendre decisions agressives. Si no teniu la vostra armadura preparada, molt malament. Entrareu al camp de batalla amb la resta de tropes, fins i tot si teniu roba interior. Com més intenteu retardar l’inevitable, més difícil serà. Renteu-vos les dents i carregueu a tota velocitat amb qualsevol protecció que tingueu.

Lleó Ara s’està reunint una gran força per fer una declaració audaç i un compromís important. Aquest tipus de moviment reuneix generacions i uneix les persones en una revolució. Deixa de banda assumptes trivials i pensa globalment. Esbrineu què passa al món i adopteu una postura més agressiva per lluitar pel que creieu. Un petit grup de gent intel·ligent pot tenir un impacte enorme.

Verge Viu les teves fantasies creatives avui, però vés amb compte amb la policia de la realitat. És possible que experimenteu algun conflicte amb una persona tossuda o en una situació poc planificada. Penseu-ho bé abans d’actuar, o us podeu perdre en un món fantàstic sense fugides. Centreu-vos en els aspectes positius de la situació i tindreu èxit.

Balança Hi ha una forta onada d’energia que s’acosta cap a vosaltres, per tant, tingueu cura de com gestioneu la situació. Sou molt propens a lesions i accidents. Intenteu no fer moviments precipitats quan aneu al cotxe i tingueu precaució quan opereu amb bombes de gasolina o tancs de propà. Si s’utilitza correctament, l’energia planetària actual us pot ajudar a fer front a gairebé qualsevol obstacle. Depèn de vosaltres com manegeu l’energia.

Escorpí La vostra energia pot sortir en ràfegues extremes. En un minut es pot fer mandra i al següent es vol córrer una marató. Participa en activitats que alimentin el teu estat d’ànim fluctuant. No cal esbrinar per què se sent així. La clau és identificar aquests sentiments i actuar en conseqüència. Planifiqueu com voleu utilitzar la vostra energia quan arribi. Una acció mal dirigida pot ser perjudicial.

Sagitari És possible que vulgueu posar-vos la cuirassa tan bon punt us lleveu. S’està lliurant una batalla sense barracons i us pot semblar que tothom us ha escollit com a objectiu principal. Aneu amb compte de passar un problema a un superior i, encara més, de posar-vos a la defensiva sense entendre tot l'abast del problema. Podria ser que tot s’hagi convertit en un problema simplement per un petit malentès. C

apricorn És probable que els debats sobre filosofia, religió i educació es converteixin en una guerra total. No dubteu a afegir el vostre granit de sorra. Aquest és un moment en què és crucial defensar allò que es creu o els més forts se’n sortiran. Si hi ha una protesta en curs, uniu-vos-hi. Si hi ha algun article al diari amb què no esteu d'acord, escriviu una carta a l'editor. Digues el que penses.

Aquari Hi ha una gran quantitat d’energia física dins teu. Aneu amb compte de no deixar que aquesta increïble força surti en forma de foc controvertit amb algú que realment us interessi. Potser de sobte sents que tot s’està desfent i que necessites desesperadament algun mitjà d’escapament. Anar a córrer o a caminar llarg. Cerqueu una manera d’alliberar aquesta tensió.

Peixos Esteu caminant pel vostre camí i de sobte veieu una gran rampa davant vostre. La vostra elecció: eviteu la rampa, romangueu a terra on sabeu que esteu segurs i satisfets amb una visió del món limitada, o salteu a la rampa i sobrevoleu els arbres i més enllà. Qui sap on podríeu aterrar. Hi ha una increïble aventura que us espera quan feu aquest salt cap al desconegut.

tracking