x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Lupin' prepara el retorn

Una de les imatges promocionals dels nous capítols de 'Lupin'.

'Lupin' prepara el retorn

Una de les imatges promocionals dels nous capítols de 'Lupin'.

Actualitzada 09/05/2021 a les 06:48
Això ja no és un joc”. Amb aquesta advertència, Netflix ha compartit aquesta setmana les primeres imatges de la segona temporada de Lupin, la sèrie original francesa que es va convertir en una autèntica bomba inesperada a començaments d’aquest any, i que tornarà a l’estiu a la plataforma de streaming amb nous episodis.

A través de cinc fotografies es pot veure com Assane, el personatge protagonista interpretat pel sempre carismàtic Omar Sy, segueix endavant amb el seu objectiu, venjar al seu pare –tancat a la presó malgrat la seva innocència–, i posar en el seu lloc el màxim responsable que la seva família s’hagi vist destruïda injustament: Hubert Pellegrini (Hervé Pierre). No obstant això, en aquesta nova etapa de Lupin, Assane es troba fatalment acorralat. Amb el seu fill segrestat, el protagonista es veu abocat a pensar un nou pla, encara que això requereixi exposar-se a un greu perill.

En la segona temporada de la reeixida sèrie original francesa de Netflix tornarem a veure Sy com a Lupin i Hervé Pierre en el paper d’Hubert Pellegrini, mentre que també està confirmat el retorn de Nicole Garcia (Anne Pelegrini), Clotilde Hesme (Juliette Pellegrini), Ludivine Sagnier (Claire), Antoine Gouy (Benjamin), Shirine Boutella (Sofia Belkacem) i Soufiane Guerrab (Youssef).

De nou sota la batuta del seu creador i shorwrunner, George Kay, aquest nou lliurament de Lupin constarà d’un total de cinc episodis: Els dos primers estaran dirigits per Ludovic Bernard, mentre que Hugo Gélin està darrere les càmeres dels tres restants.

L’únic que se sap de l’estrena dels nous capítols de la producció es que tindrà lloc durant l’estiu, però Netflix no ha anunciat encara la data oficial del seu llançament.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts