x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Zarzuela Cecilia Valdés

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Zarzuela Cecilia Valdés

Zarzuela Cecilia Valdés

Zarzuela Cecilia Valdés

Actualitzada 08/05/2021 a les 06:58
LA PROPOSTA DEL DIA
-'ZARZUELA CECILIA VALDÉS'

Rere una música alegre, amb ritmes cubans i d’una gran bellesa expressiva, amb àries i conjunts reconeguts com La sortida de Cecilia, El gran duo de Cecilia i Leonardo, El popopo i altres moments estrella, s’amaga una història amb destins tràgics dins l’univers dels blancs, dels negres i dels mulatos lliures de l’Havana colonial. Hora: 20.30 h.
Auditori Claro del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.



TALLER
-'TALLER DE CISTELLERIA'

Taller dirigit per la Júlia de Maitiris en què aprendrem a fer una panera amb fibra de vímet. Taller per a tots el públics (infants majors de 10 anys). Hora: 10 h. Portal de la Vall. Andorra la Vella.

-‘TRES COLORS D'ANDORRA’
Aprendrem a extreure colors d’una mateixa planta per tenyir teixits orgànics. Treballarem amb tres plantes que tenim al nostre entorn –tabac, ceba i camamilla– i discutirem sobre els beneficis d’aquesta pràctica per a la preservació del medi ambient. Hora: 11 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

ACTIVITATS
-‘DIBUIXA’M L’ECOLOGIA’

Parlarem d’ecologia i del paper de cadascun en la salvaguarda del nostre planeta. Descobrirem plegats l’exposició actual del museu Dessine-moi l’écologie, parlarem del dibuix de premsa i, sobretot, deixarem via lliure a l’expressió dels participants gràcies a la creació de dibuixos satírics en relació amb l’ecologia. Hora: 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

-'FIRA DEL BESTIAR'
Ordino recupera la tradicional Fira del bestiar el segon cap de setmana de maig. Concurs nacional de mascles de la raça bruna i concurs parroquial amb vuit seccions. Hora: de 10 h a 20 h. Aparcament de la Tanada. Ordino.

-‘L’ART FET JOIA’
Activitat familiar molt especial en col·laboració amb Shiori Joyas. Les famílies seran partícips d’una fantàstica història d’un nen, el Miquel, que visita l’exposició Talents amb denominació d’origen i s’inspira en una de les obres per fer un regal diferent.
Hora: 11.15, 12.30, 15.30, 16.45 i 18 h.
Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIA
-‘VIATJAR EN FEMENÍ A L’ÀSIA CENTRAL’
El que encara no s’havia explicat. Una aproximació al coneixement de l’Àsia Central a partir de viatgeres europees. Hora: 19 h. L’Era d’Ordino. Ordino.

TEATRE
-‘CAIXA O FAIXA’, DE LÍQUID DANSA'

L’escenari, una caixa, un contingut desconegut, molts personatges. Dins d’una caixa s’hi poden guardar sabates, joies, llibres, joguines, fotografies, records... Però una caixa també pot estar plena d’alegries, ports, esperances, enveges, desitjos dubtes, rialles... Hora: 21.30 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

-‘A COR OBERT’
El viatge d’un cor per ésser transplantat ens apropa al tema de la donació d’òrgans. La recaptació anirà a favor de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra, Atida. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS
'ESCAPADES'

Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta.
Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany.
Fins al 25 de maig.

-‘KINTSUGI’
Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or.
Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.
Fins al 28 de maig.

-‘PAPERS DE CIRC'
Exposició que homenatja el món del circ fent un repàs per la seva història a partir de cartells, gravats, programes, llibres, fotografies i estris d’artista de les diverses disciplines circenses: acrobàcia, funambulisme, trapezi, pallassos i malabars.
Espai Caldes. Escaldes Engordany.
Fins al 31 d’agost.

‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’
L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.
MW Museu de l’Electricitat. Encamp.
Fins al 31 de desembre.

-EXPOSICIÓ BIBLIOGRÀFICA'
Exposició bibliogràfica a la biblioteca de llibres rars i curiosos que parlen d’Andorra.
Biblioteca comunal. Encamp.
Fins al 20 de juny.

-‘LA DISCOTECA DE PEDRA. ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’
Organitzada per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra. Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.
En línia. Andorra la Vella.

-‘TALENTS AMB DENOMINACÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDEGOLAS’
L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989.
Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.
Fins al 9 de gener del 2022.

-‘CINEMATECA', D'EDMOND'
Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut en el món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.
Museu del Còmic. La Massana.
Fins al 30 de juny

‘PANDORES 20.21’
La mitologia clàssica atribueix a Pandora l’alliberament de tots els mals del món en obrir la caixa que els contenia. Quan va tancar el recipient, l’únic que restà a dins fou l’esperança. Entrada gratuïta.
Centre d’Art. Escaldes-Engordany.
Fins al 22 de maig.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts