x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 08/05/2021 a les 07:07
Àries
La comunicació amb la persona estimada pot haver arribat a un punt en què no pugui avançar més. Els diners podria venir en el correu, però probablement no arribarà avui. Aquest podria ser un dia ple de frustracions, però la nit ha de compensar per això. L'amor i el romanç es veuen molt bé en aquests moments. Aquest és un dia meravellós per programar una vetllada amb la teva parella, o per buscar un. Gaudeix!
 
Taure
Ets una persona apassionada per naturalesa, però la força dels teus desitjos pot sorprendre't avui. La teva persona se sent especialment romàntica avui i encara més sexi del que és habitual. Voldràs passar temps tot sol amb el teu amant. No et sorprenguis si atreus les mirades dels altres, fins i tot estranys. La comunicació a tots els nivells ha de ser clara i directa. Gaudeix d'una gran nit!
 
Bessons
La comunicació amb familiars i altres persones ha de ser clara, honesta i amorosa. Encara que les teves passions físiques poden estar sorgint sota la superfície avui, estan encara molt presents. És probable que et sentis particularment sexi, i pot ser que vulguis llegir novel·les pujades de to o anar a veure una pel·lícula d'amor. Aquesta és la nit per estar tot sol amb aquesta persona especial. Assegura't de veure't del millor i sobretot ... .¡diviértete!
Cranc
Una trucada telefònica del teu amor podria posar en evidència teu costat apassionat i romàntic avui. Probablement tens molt a fer, de manera que no podràs trobar-te amb aquesta persona fins tard. Tot sembla indicar que la trobada farà que valgui la pena l'espera. Has de tenir especial sintonia amb la teva parella en aquests moments. Pots saber instintivament el que necessita de tu ara. Compra roba sexi, ¡i diverteix-te!
 
Lleó
Com algú acostumat a operar a través del seu intel·lecte, pot ser que et sorprengui l'onada de passió romàntica que se't presenta en aquest moment. Per avui, al menys, els teus valors poden canviar d'intel·lectuals a físics. Probablement desitges planejar una nit romàntica amb algú especial. Pot ser que fins i tot vulguis sortir i gastar una mica de diners en roba. Gaudeix del teu dia!
 
Verge
Recorda que tot i que hi ha tensió i caos per tot arreu, no té per què afectar-te. El teu lema ha de ser que "estàs en ell, però no ets d'ell". La base de la majoria de les disputes es redueix a la lluita entre el vell i el nou. Tracta de no deixar que les seves batalles siguin les teves. Aprèn d'ells estant prou a prop com per observar i entendre, però prou lluny perquè mantinguis les teves mans netes.

Balança
Fins i tot si no tens parella romàntica, és molt probable que sentis ànsies i passió avui per programar una vetllada íntima amb algú que ha cridat la teva atenció. No pots galopar cap al capvespre immediatament, i el mateix passa amb aquesta i totes les relacions. Sigues pacient i no abrumes a aquesta persona amb massa passió massa aviat. Espera i observa com van les coses.
 
Escorpí
Encara que per naturalesa tens els peus a terra i gaudeixes de la passió física, això pot semblar encara més pronunciat avui. Les novel·les i pel·lícules atrevides podrien ser especialment atractives. És possible que vulguis planejar una nit romàntica amb un amant. Si no tens, que no et sorprenguis si una vella amistat de sobte et veu molt sexi! Aquest és un gran dia per comprar roba. És probable que escullis els articles més afavoridors.
 
Sagitari
És probable que avui la teva ment no estigui molt lúcida. Això podria causar una sèrie de problemes. És possible que sentis especial romanticisme. Estàs pensant en la nit en què puguis estar a soles amb la teva parella o almenys gaudir de novel·les atrevides o pel·lícules sensuals. A l'hora de l'esmorzar, compra alguna cosa de roba que creguis que és especialment afavoridora 'i després gaudeix de la nit!
 
Capricorn
Un sentit renovat de vigor físic podria fer que et llancis amb determinació a qualsevol projecte que hagis de fer avui. No obstant això, la teva ment no estarà realment en això, ja que podries estar sentint una passió especial en aquests moments. Els teus propis interessos intel·lectuals i filosòfics podrien ocupar un lloc preferent en la teva ment, ¡a l'altura de el sexe i el romanç! Aquest vigor físic podria resultar ser molt agradable aquesta nit. Que gaudeixis!

 
Aquari
Avui estàs en un estat d'ànim romàntic. És més probable que notes a les persones atractives que passen pel carrer, ¡i que atreguis mirades d'admiració! Les novel·les i pel·lícules atrevides pot semblar més atractives que de costum, i és possible que vegis alguns aparadors de productes sensuals. Aquesta és definitivament una nit per estar amb aquella persona en la teva vida. Fes que un professional s'ocupi del teu cabell per assegurar-te que té el seu millor aspecte.
Peixos
Una vetllada a casa amb el teu amor pot semblar molt atractiva avui. El sexe i el romanç estan molt presents en la teva ment, i és possible que et sorprengui la forma en què et sents. Podries decidir triar una novel·la romàntica o veure una pel·lícula sexy. Pots aprendre a comunicar-te millor amb la teva parella actual, tant verbal com físicament. Assegura't d'al·ludir al teu millor aspecte, ¡i endavant!
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts