Més rerefons social

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie llatina de Netflix més popular arreu del món, ¿Quién mató a Sara?, torna amb tota la veritat de l’assassinat de Sara en la seva segona temporada, però amb una visió més crua de la realitat, en la qual la història de la víctima prendrà un altre rumb, i també amb més contingut social.

“Descobrirem coses de Sara que no coneixíem, Marifer era la seva amiga des de petita i revelarà moltes coses amb les quals el seu germà s’impactarà. Es començaran a unir les peces de tots els personatges”, ha dit l’actriu Litzy Domínguez en una conferència amb premsa internacional.

Després d’una llarga tasca d’indagacions i de cerca de venjança, Álex, interpretat per l’actor colombià Manolo Cardona, haurà d’afrontar aquesta temporada –que arriba a les pantalles el 19 de maig– tots els secrets que ha descobert i la seva confusió arribarà al límit. “El repte més gran és que Álex s’enfrontarà a la veritat, que el farà replantejar-se moltes coses. Veurem quin camí prendrà”, va dir el protagonista.

La sèrie continuarà abordant temes socials com la discriminació, l’homofòbia, el maltractament a les dones i un tema fonamental que se suma al debat: el tractament de determinats problemes mentals. En la conferència, l’elenc va destacar la gran feina en equip que va suposar formar part d’una producció realitzada en dos períodes de temps. Leo Deluglio, qui interpreta al costat de Cardona el personatge d’Álex quan era més jove, va assegurar que la trobada que va tenir amb l’actor va ser sorprenent, ja que a més de les similituds físiques i del personatge, es van adonar de moltes coincidències de personalitat fora de la ficció.

Sobre l’èxit mundial d’aquest projecte, Cardona va dir que espera que ¿Quién mató a Sara? obri les portes a més sèries llatinoamericanes que mostrin el talent i la qualitat audiovisual d’aquesta part del món.

tracking