Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les decisions no han de ser tan dures com les veieu. Pots sentir que una força poderosa t’està tirant cap a una direcció clara, així que no resisteixis. Tot el que faràs és tornar boig intentant enumerar tots els motius pels quals hauries o no de recórrer el camí que has estat destinat a seguir. Feu-vos les coses més fàcils seguint el corrent, en lloc de deixar que la vostra ment interfereixi amb distraccions i resistències constants.

Taure Mira les coses des d’una perspectiva més filosòfica, en lloc de veure-ho tot des de la intensitat emocional. És possible que tingueu por constant que tothom intenti fer-vos mal. És probable que exagereu curiositats a la vostra ment. Feu servir els vostres amics com a caixa de ressonància per als vostres pensaments. El més probable és que comprengueu millor la situació introduint aquesta nova perspectiva.

Bessons Aquest és el teu dia, així que no el malgastis. En ser la persona amable i servicial que ets, pots trobar-te satisfent les necessitats i desitjos dels altres. Alguns us podrien veure com el bon samarità que pot oferir consells amb actitud amable. Aneu amb compte de drenar tota la vostra energia als altres. Podríeu passar aquest dia millor servint les vostres necessitats. Tot i que això sembli egoista, us encantarà.

Cranc Premieu-vos per totes les coses fantàstiques que heu fet per vosaltres mateixos i per als altres. Mereixeu que us tractin com a reialesa, així que assegureu-vos-ho. Hi ha tantes vegades que critiques tantes coses que fas que acabes castigant-te innecessàriament. Doneu-vos alguna cosa per les coses bones en lloc de castigar-vos per les coses dolentes. En tot moment, però, heu de recordar que sou una persona perfecta tal com sou.

Lleó Posa en pràctica la teva saviesa. No hi ha res de bo acumular coneixement i deixar-lo reposar, recollir pols com un llibre vell en un prestatge. Comenceu a pensar i observeu com les coses màgiques comencen a manifestar-se davant dels vostres ulls. Teniu oportunitats increïbles que només arribaran quan us expresseu amb més veritat. Utilitzeu alguna cosa extravagant per recordar-vos a vosaltres mateixos i als altres el que sou tan peculiar.

Verge Avui en dia, un tema que us interessi particularment us podria fer endinsar-vos en fonts fosques per adquirir més llum. La vostra intuïció us hauria d’ajudar, però avui teniu més inclinació a buscar proves sòlides. Podeu trobar allò que busqueu en un lloc poc habitual i de manera poc convencional. Potser voldreu endur-vos una llibreta, encara que només sigui per anar a la botiga de la cantonada.

Balança Augmentar el poder dins teu farà que els altres sàpiguen que ets seriós. Feu un bon ús d’aquest fantàstic impuls energètic per conquerir els vostres objectius i dominis en lloc d’utilitzar-lo per iniciar una guerra amb algú. Altres persones haurien de saber que han de sortir del vostre camí quan tingueu pensada alguna cosa. Si no ho fan, demaneu-los que s’allunyi en lloc de fer-los enrollar.

Escorpí Atreveix-te més de l’habitual! No dubteu a fer un viatge a algun lloc sense portar cap mapa ni tenir en compte cap destinació específica. La pura emoció del desconegut us ha d’emocionar i excitar, no us espantar i confondre. Gaudir de la situació té a veure amb la vostra actitud. És possible que no pugueu controlar les cartes que us reparteixen, però sí que podeu controlar la forma en què les feu servir.

Sagitari És possible que us trobeu en una situació difícil davant d’una persona que no necessàriament aprova com actueu. Podria ser que algú malinterpretés un dels vostres comentaris informals i que ara reaccionés amb violència. Aneu amb compte de tornar a enviar comentaris càustics que només puguin agreujar la situació i elevar-la a un nivell perjudicial. Les seves paraules es prendran més seriosament del que es pensa.

Capricorn El vostre interès per certs temes extravagants es pot augmentar quan parleu amb algú que comparteix idees similars. Potser intercanvien idees sobre ovnis i la vida en altres planetes. De sobte, mires la teva vida com si fossis un personatge d’una novel·la de ciència ficció. Intercanvieu llibres i altres publicacions amb altres persones amb una mentalitat similar. És possible que no sigueu l’única persona que creu que hi ha una conspiració contra vosaltres.

Aquari Porteu les vostres habilitats de lideratge a un nou nivell. Naturalment, la gent us acudirà per obtenir lideratge i orientació, ja que sempre sembla que sabeu mantenir les coses divertides i positives. Pel que fa al vostre lloc de treball, pot ser un bon moment per demanar més responsabilitat i augmentar-lo. Reuneix uns amics i planifica un viatge que han considerat durant molt de temps però que encara no havien decidit.

Peixos És possible que hi hagi un punt mort quan no vulgueu expressar els vostres sentiments. Podeu assumir automàticament que les coses aniran bé si deixeu les decisions en mans d’una altra persona. Malauradament, aquest pla probablement serà contraproduent si les decisions les pren algú que no necessàriament té en compte els seus millors interessos. Podeu provar de tornar enrere i revertir el que s’ha fet i, per tant, perjudicar el pla establert.

tracking