Televisió

Les sèries del maig (I)

Netflix, Movistar+ i Amazon estrenen produccions com el ‘biopic’ ‘Halston’, el drama victorià ‘Belgravia’ o la història sobre esclavisme ‘The Underground Railroad’

Les sèries del maig (I)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova sèrie d’època del creador de Downton Abbey anomenada Belgravia, el drama èpic de superherois Jupiter’s Legacy, el biopic de moda Halston amb Ewan McGregor o una sèrie policíaca inspirada en la doctrina Parot amb Adriana Ugarte són algunes de les estrenes més destacades del maig.

-Halston, 14 de maig a Netflix. Ewan McGregor es posa en la pell del llegendari dissenyador de moda nord-americà en aquesta minisèrie que narra com Roy Halston Frowick va convertir el seu nom en un empori mundial que va definir la seva època, la Nova York dels anys 70 i 80, fins que una OPA hostil el va posar contra les cordes. La sèrie compta entre els productors executius amb Ryan Murphy, McGregor i Daniel Minahan, també director. El repartiment es completa amb Krysta Rodriguez com a Liza Minnelli, Rebecca Dayan interpretant Elsa Peretti o Bill Pullman com a David Mahoney.

-Belgravia, 7 de maig a Movistar+. Julian Fellowes, creador de Downton Abbey, és el responsable d’aquest nou drama d’època que recorre a l’amor, les intrigues familiars o les diferències de classe per forjar una entretinguda trama sobre l’Anglaterra victoriana. La història arrenca en la vigilia de la batalla de Waterloo, el 1815. L’alta societat es reuneix per celebrar una pomposa festa que es convertirà en una tragèdia. L’elenc el formen cares conegudes de la televisió i el cinema britànic com Tamsin Greig, Harriet Walter o Tom Wilkinson.

-Jupiter’s Legacy, 7 de maig a Netflix. Un nou drama èpic de superherois basat en les novel·les gràfiques de Mark Millar i Frank Quitely. El repartiment l’encapçalen Josh Duhamel, Leslie Bibb i Ben Daniels. Després de dedicar un segle a protegir la humanitat, la primera generació de superherois ha de passar el testimoni als seus fills, però els joves, ansiosos per demostrar la seva vàlua, no aconsegueixen estar a l’altura.

-The Underground Railroad, 14 de maig a Amazon Prime Video. Sèrie de deu episodis creada i dirigida pel guanyador d’un Oscar Barry Jenkins (Moonlight, 2016) que narra el desesperat intent de Cora Randall (Thuso Mbedu) per aconseguir la llibertat en el sud dels EUA anterior a la Guerra de Secessió. Cora escapa d’una plantació de Geòrgia i descobreix una xarxa secreta de vies i túnels sota el sòl meridional. En el transcurs del seu viatge, és perseguida per Ridgeway (Joel Edgerton), un caça-recompenses.

tracking