Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hauràs de prendre decisions avui, així que no et resisteixis. Tingues en compte que les coses poden no ser el que semblen. Podria haver-hi una façana estranya sobre la situació que has de tenir en compte abans d'actuar. La teva ment pot semblar una mica ombrívola. El teu món de fantasia és especialment actiu avui, de manera que podries sentir la temptació de sortir corrent i no tornar mai més.

Taure Pot ser que sigui difícil arribar a l'arrel de l'assumpte avui. En comptes d'estressar per això, tira't una llarga migdiada en algun moment de la tarda. Rega les teves plantes i llegeix un llibre. Escapa't a una mena de fantasia que et porti lluny de la teva vida quotidiana. Tractar amb la gent en els seus propis termes pot resultar molt difícil. L'altra part pot no actuar des d'un punt de certesa. Tracta amb ells més tard.

Bessons Gaudeix d'un bon dia en què gaudeixis de tot el que el teu cor desitgi. El teu imaginació et pot portar a tot un nou món en què jugues el paper protagonista. Viu aquestes fantasies. Recorda que si ho pots somiar, ho pots fer, així que pensa en gran. El foc crema dins teu, així que fes bon ús d'aquest poder abans que sigui malbaratat per una altra persona que tiri de les regnes.

Cranc Potser sentis una preocupació especial pels altres avui. Els teus pensaments estan amb els menys afortunats. Potser hauries de considerar associar-te a una església local o una altra organització comunitària per ajudar a la teva comunitat. El teu benestar espiritual també és important per a tu avui, i has de fer alguna cosa per honrar aquesta part de tu. Podria ser-te difícil mantenir-te amb els peus a terra.

Lleó Avui és un dia d'activitat per a tu en què faries bé en treballar amb grups. El teu imaginació és especialment activa i pot ser que et descobreixis interpretant escenes dels teus somnis. Les persones en la teva vida estan jugant un paper més important de què tenien en el passat. Reconeix i aprecia a aquestes persones clau. Treballa amb elles per aixecar la capa de boira que sembla estar ennuvo.

Verge La teva concentració ha de ser gran avui. És probable que prestis més atenció que de costum. No et sorprenguis si et descobreixes adonant-te i sentint els pensaments i sentiments de les persones més que de costum. Aquest és un bon dia per llegir, estudiar, assistir a una classe o a una altra forma d'adquirir nova informació. Pots descobrir alguna cosa nova sobre un tema que realment t'interessa, i és possible que vulguis passar el dia llegint sobre això.

Balança Aquest podria molt bé ser un d'aquells dies en què t'oblides de posar-te les sabates abans de sortir per la porta. Assegura't de tenir el cap al seu lloc abans de sortir del llit aquest matí, en cas contrari és possible que la trobis surant en els núvols. Et trobaràs fantasiejant en agudesa no importaria el t'esforcis per mantenir la teva ment enfocada en l'assumpte en qüestió.

Escorpí La informació que t'arribi avui pot ser opaca i delirant. Pren-amb cautela. Algú podria tractar d'enganyar. Revisa l'horari de l'autobús dues vegades abans de pujar-te. En cas contrari, podries trobar-te amb que ets a la part equivocada de la ciutat. Tingues paciència i tracta de no molestar massa si no estàs rebent les respostes que desitjaves. La veritat sortirà a la llum molt aviat.

Sagitari El teu món de fantasia estarà especialment actiu avui i has de sentir lliure per enlairar cap a la terra dels somnis. Deixa que la teva imaginació tingui el comandament avui i et sorprendran agradablement els beneficis que això portarà a la teva vida quotidiana. Pot ser difícil prendre una decisió sobre alguna cosa pràctic, així que ni tan sols ho intentis. Espera a un dia en què et sentis amb els peus més a terra.

Capricorn Podries tenir la sensació que les coses no estan encaixant en el seu lloc avui, així que no tractis de pressionar sobre la qüestió. Pots sentir un fort desig d'escapar a el món de fantasia i no tornar mai més. Resisteix la temptació de gaudir de substàncies recreatives que puguin fer que sentis més confusió que abans. Fes la teva feina i després allibera't.

Aquari El teu vitalitat física és molt fort avui tot i que els teus pensaments poden ser una mica ombrívols. Algú podria objectar fortament una acció teva, però tingueu en compte que la teva motivació pot estar una mica esbiaixada. Exhibeix la suficient autoconfiança com per posar-te de peu i amb força en aquest moment. Passi el que passi, hauràs de prendre mesures d'una manera o altra.

Peixos Hi pot haver una mica de confusió en el món d'avui. Tractar de donar-li sentit al que està passant pot no ser la tasca més fàcil. El pensament racional i els processos d'anàlisi poden no ser la millor manera de trobar la solució. Pot ser millor simplement deixar el tema per ara i tractar-lo més tard, quan els fets estiguin clars. Abandona el control i el desig de donar-li sentit a tot.

tracking