Televisió

'Gossip Girl', al juliol

HBO ja ho té tot a punt per a l’estrena del ‘reboot’ de la mítica sèrie adolescent. Tant el rodatge com el llançament de la sèrie es van haver de posposar per la crisi sanitària.

'Gossip Girl', al juliol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou huracà de secrets adolescents està a punt d’agitar l’Upper East Side de Nova York. Nou anys i una pandèmia després del final de la Gossip Girl original, el reboot desenvolupat per HBO pretén capturar el to addictiu i estilitzat de la seva predecessora, adaptant-se a la moda influencer en la qual ens trobem immersos actualment.

Tant el rodatge com el llançament de la sèrie es van veure afectats per la crisi sanitària, però HBO finalment ha encaixat totes les peces per poder estrenar Gossip Girl durant el proper mes de juliol. Així ho ha confirmat un reportatge de Cosmopolitan dedicat al reboot, que a més anticipa un gir argumental més confidencial que molts secrets governamentals. “Espero que aconseguim emetre la sèrie i que ningú ho sàpiga”, ha reconegut el show­runner Josh Safran, que va participar com a guionista i productor en la ficció original.

El reinici del fenomen adolescent fugirà de la pandèmia, ja que estarà ambientat en un moment en el qual la crisi ja s’ha pal·liat després de vacunar la població. Així doncs, els protagonistes tindran llibertat per anar a la conquesta de Manhattan i acudir a totes les festes. Kristen Bell prestarà un cop més la seva veu com a narradora, tot i que el protagonisme recaurà en un elenc totalment renovat: Whitney Peak serà la protagonista al costat d’Emily Alyn Lind, Evan Mock, Jordan Alexander i Thomas Doherty.

tracking