Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui vés amb compte amb advocats, banquers i corredors de borsa. És probable que un d'ells tracti d'enganyar amb informació inexacta. Si bé a aquesta persona li podria resultar beneficiosa aquesta informació, sens dubte a tu no. Fes la teva investigació i reuneix tots els fets abans de realitzar les inversions financeres que et recomanin.

Taure Un familiar o un altre ésser estimat pot no estar dient la veritat. En defensa d'aquesta persona, probablement pensa que t'està protegint a l'ocultar-la veritat. Aquest és el moment en el que pots confiar en els teus instints. Si et diuen alguna cosa que simplement no sembla cert, comprova la informació per tu mateix / a en comptes d'acceptar-la sense dubtes.

Bessons ens una ment activa i una imaginació fins i tot més activa. Avui corres el risc de patir un curtcircuit al cervell a mesura que lluites per mantenir-te a el dia amb totes les idees i informació que tens al cap. Pren-te uns minuts per fer un inventari mental. Anotar tot el que estàs pensant ara mateix pot alliberar espai en el cervell per altres temes. Donar una llarga caminada o córrer ajudarien a calmar la ment.

Cranc Si un membre de la família està de mal humor, però no confessa per què, et toca a tu intervenir i ajudar. Aquesta persona té un núvol gran i negre sobre que projecta ombres allà on vagi. Fes el que puguis per treure-li d'aquesta situació, però vés amb compte amb no forçar les coses massa. Podria ser necessari una mica de teràpia i pot ser que no sigui una àrea en la que tinguis experiència.

Lleó Si un amic o company de treball sembla tenir problemes, és possible que no vulguis interferir per por a intimar massa. Però aquest no és el moment de frenar-se. És probable que aquesta persona realment necessiti la teva ajuda. La teva intervenció serà molt apreciada i, possiblement, fins i tot recompensada. Assegura't de descansar una mica aquesta nit.

Verge És cert que hi ha avantatges i desavantatges en l'alt grau d'intuïció que tens. Avui es pots sentir que alguns estranys pensaments que entren en el teu cap et aclaparen. Només el temps dirà si són veritables premonicions o simplement fantasies estranyes. Mentrestant, probablement seria millor ignorar-los completament.

Balança Algunes males notícies sobre la teva situació financera realment no són tan dolentes com sembla a primera vista. Així i tot, et causaran un gran impacte. Torna a verificar la informació abans que et entre el pànic. Pot ser que un ordinador funcionés malament o que un empleat de banc cometés un error. Pots haver de desentranyar alguns papers, però serà un alleujament resoldre-ho.

Escorpí En una situació desagradable, el teu inclinació és la de protegir als teus éssers estimats de la veritat. Això seria un error. Tot i que actues per amor, els teus familiars tenen dret a saber la veritat, encara que faci mal. No pot protegir-los de les realitats de el món exterior. La majoria de les persones, fins i tot les joves, prefereixen conèixer els fets.

Sagitari Pot ser que avui sentis una mica de cansament. Encara tens addicció a la feina, potser hagis de admetre que aquest és un dia per quedar-se al llit. Dedica aquestes poques hores a recuperar la teva energia. Hauràs d'estar en plena forma per tota la feina que és probable que arribi al teu escriptori la propera setmana.

Capricorn Potser hi ha una persona a la qual trobis a faltar molt en aquests dies. És possible que la relació hagi acabat i siguis l'última persona en assabentar-se? No deixis que els teus inseguretats assoleixin el millor de tu. És probable que aquesta persona només necessiti una mica de temps tot sol per resoldre algunes qüestions transcendentals.

Aquari És probable que la desinformació s'estengui com la pólvora avui, causant molt malestar innecessari, ja sigui entre els teus veïns o els teus companys de feina. No acceptis literalment qualsevol xafarderia o rumor que escoltis. Comprova l'exactitud de la informació que rebis. Si arriba a resultar ser falsa, com és probable, sentiràs molt el haver tingut participació en la seva propagació.

Peixos Estàs finalment en disposició de posar en marxa alguns dels teus objectius estimats des de fa temps. Ben fet! No obstant això, tot i que tot està preparat, és possible que rebis avui notícies d'un cert retard en els teus plans. La frustració se sent insuportable. Però quan fas un pas enrere i veus tot el panorama, veuràs que en última instància aquesta demora et re.

tracking