Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una intensa passió s'ha alliberat dins teu. Et resulta difícil resistir-te a la temptació de portar-te a la teva ésser estimat a una illa deserta. Podries perdre't de la civilització durant algun temps. Però si no pots anar a aquesta illa, què et sembla crear un oasi a casa teva? Demana una mica de menjar del teu restaurant favorit, porta-a casa i gaudeix d'una vetllada íntima amb la teva parella.

Taure És probable que et sentis especialment sensible en aquests moments. Exudas una mena d'erotisme innocent i atreus moltes mirades d'admiració. Sents la passió per la vida, tens ànsies per abraçar-la i la gent especial que tens a prop. Aquest seria un gran dia per planejar una nit romàntica a casa. Cuina un bon àpat, refreda vi, encén algunes espelmes i deixa que la naturalesa segueixi el seu curs.

Bessons Tracta de no deixar-te atrapar per les xafarderies. Hi haurà rumors avui i estaria bé anar amb compte. Si bé és cert que hi ha alguna cosa de cert en els rumors, els ornaments afegits han tret tot fora de context. Els sentiments són propensos a ser ferits. Si no vols que els teus estiguin entre ells, estigues lluny de la gent xafardera.

Cranc Esperem que no tinguis por de les altures, perquè avui podries pujar diversos esglaons en l'escala corporativa. Sembla que el teu ardu treball durant aquests últims mesos ha donat els seus fruits. No dubtis a acceptar el repte que se t'ofereix. Si et preocupen els esquelets enterrats en els teus arxius, faries bé en sincerar i confessar els errors comesos.

Lleó És probable que ja vulguis un canvi. No es tracta que no tinguis satisfacció amb el teu treball o entorn, sinó que la teva ment té fam de nous reptes. Pots ser capaç de satisfer aquesta fam assumint més responsabilitat a la feina o inscrivint-te per assistir a algunes classes després de la feina. Qualsevol activitat nova i diferent li proporcionarà a la teva ment l'estimulació que anhela.

Verge Estàs ple de confiança i entusiasme. No és sorprenent que els que t'envolten responguin amb la mateixa moneda. El teu somriure és contagiosa i hi ha gent que fa broma i riu amb tu durant tot el dia. Vas a haver molt d'èxit en tot el que facis avui, i els esforços de grup probablement seran més gratificants. El romanç ocupa un lloc destacat en la nit, així que aprofita tot el que puguis!.

Balança Encara que el teu entusiasme és alt, la teva resistència pot estar una mica baixa. Tingues molt de compte de la teva persona durant aquest temps ocupat. La teva tendència és a exagerar les coses i a assistir a massa festes i anar de compres a les botigues properes. La teva vida social està a ple rendiment ara mateix, però has de deixar passar un temps per descansar si tens alguna esperança de gaudir-ne.

Escorpí Els teus col·legues poden estar una mica al tall. Vas a haver de triar acuradament les teves paraules. Si et sents com si estiguessis caminant sobre closques d'ou, ho estàs. Hi ha tensió definida en l'aire.

Sagitari Aquest serà un dia fascinant. Pots tenir un visitant estranger que ompli la teva ment amb visions d'aventures en terres llunyanes. Qualsevol trobada avui és probable que sigui interessant, així que vés receptivitat a les noves persones que entrin a la teva vida. El teu curiositat i sentit de l'aventura estan desperts. Pots.

Capricorn La teva creativitat es troba com mai avui. Tens la inspiració de aventurar-te en alguns projectes creatius a llarg termini, i tens l'energia per dur-los a terme fins al final. Aquest és el moment adequat per poder fer un salt de fe i sortir indemne. El dubte no et portarà enlloc. Sigui el que sigui que has estat somiant fer, fes-ho ara..

Aquari Assegura't d'obrir el correu i contestar el telèfon avui, ja que és molt probable que rebis alguna informació interessant d'un amic o relacionada amb la feina. Podria ser que un acord que s'ha estat preparant ha estat signat, o un interès romàntic que has estat perseguint finalment torna als teus afectes.

Peixos Pots comptar amb un ambient càlid i acollidor en el treball avui. Gaudeix de les converses amb els teus companys de treball, però no et prenguis res seriosament. Hi pot haver algú que vulgui sabotearte. No has de preocupar per això massa, només vés amb compte de documentar qualsevol idea que tinguis. És possible que necessitis provar que és original.

tracking