Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La prosperitat està a la volta de la cantonada, si no és que està ja aquí. Tots els teus esforços estan a punt de resultar granment compensats. Pot ser que una gran proposta sigui acceptada a la feina, o potser una cosa que has escrit arribi a mans d'un editor. El teu talent i bona fortuna innats es combinen per oferir-te coses meravelloses. Gaudeix d'aquest canvi positiu dels esdeveniments!

Taure Hi ha passió en l'aire i tens el convenciment que tu ets qui electrifica l'aire al teu voltant. Avui no pots pensar en res més que no sigui el sexe. Potser és el resultat de treballar molt dur durant molt de temps i de no prendre el temps per satisfer la teva sensualitat. Bé, no hi ha temps com el present. Per què no convides a certa persona especial per a una menjar fet a casa? Encén una espelma, obre una ampolla de vi i espera a veure què passa.

Bessons Tens una habilitat psíquica innata que només necessita una mica d'ajust i enfortiment perquè pugui convertir-se en un poder formidable. Fins i tot ara en ocasions et descobreixes llegint els pensaments d'altres persones. Aquesta sensibilitat et fica en problemes de vegades, però en general funciona al teu favor. En les relacions, sobretot, ets capaç de posar fi a ferir sentiments abans que es converteixin en una cosa irreparable.

Cranc Et sorprendràs a l'inscriure't per a una lliçó de grup en lloc d'una privada. Això no és propi de tu; però, trobes que gaudeixes de la interacció social. A més, si estàs aprenent a cuinar o una activitat esportiva, sempre és molt més divertit aprendre amb els altres. D'aquesta manera, pots aprendre dels seus errors i ells dels teus. Està destinat a ser un dia divertit i ple d'aventures.

Lleó Has estat treballant molt i estàs començant a preguntar-te si tot el teu esforç ha estat en va. Una reestructuració en el treball et deixa pensant exactament on encaixes o fins i tot si encaixes. És possible que tinguis alguns dies difícils, però sentiràs alleujament a l'saber que els de dalt tenen grans plans per a tu en la recentment organitzada i eficient empresa.

Verge Un amic o parent podria proposar-te fer un viatge, però avui no vols ni pensar en anar a la botiga de la cantonada. Tampoc tindràs moltes ganes de parlar amb ningú. La teva ment, probablement, es troba ocupada amb matèries intel·lectuals o metafísiques. Podries voler quedar-te a casa i estudiar aquests temes durant tot el dia. Digues a aquesta persona que la idea de viatjar sona molt bé i que ho discutiran més tard. Això és tot el que pots gestionar en aquests moments.

Balança El teu intuïció natural i sensibilitat s'intensificaran avui. Ets capaç de llegir els pensaments i sentiments dels altres i interpretar-los amb precisió. Per desgràcia, no pots utilitzar aquesta habilitat tan eficaçment amb tu mateix / a. Alguns vells problemes han ressorgit, provocant angoixa. Aquests problemes estan bloqueándote d'alguna manera. No seràs capaç de seguir endavant amb la teva vida fins que els resolguis d'una vegada per totes. Potser un vident professional podria ajudar-te.

Escorpí És probable que una nova relació que es formi aviat, i és probable que sigui amb algú que ja està en la teva vida. Potser és algú que vas conèixer a l'escola secundària i amb qui només recentment vas tornar a tenir contacte, o potser un company de treball de cop i volta comença a prestar-te molta atenció. El romanç està definitivament en l'aire avui, així que mantingues els ulls oberts als senyals subtils de les persones de la teva vida.

Sagitari El teu cap està una mica als núvols avui. Això no és necessàriament una cosa dolenta, només significa que és més difícil que puguis concentrar-te en realitzar qualsevol tasca. Per molt que prefirieses estar en una altra part, realment necessites centrar-te en els projectes actuals. Planifica una estratègia de sortida de la rutina quotidiana del teu dia a dia cada dia per tots els mitjans, però no esperis que tingui èxit avui.

Capricorn El teu cor i la teva intuïció dominaran avui molt més que la teva ment. Confia en el que els teus instints et diguin. Si estàs en una professió relacionada amb les vendes, pots esperar moltes ordres avui, ja que la teva percepció extrasensorial t'ajuda a conèixer les necessitats dels teus clients gairebé abans que ells. Planifica una trobada romàntic amb algú a qui estimis, i posa el teu percepció extrasensorial a treballar aquesta nit a aquesta persona.

Aquari El teu naturalesa creativa ja no serà reprimida! Quan miris al voltant de casa teva, et donaràs compte que sents la necessitat d'arreglar-la una mica. La motivació vindrà de el desig de donar sopars i convidar membres de la família que viuen lluny a venir a visitar-te. Vas a pintar, empaperar, i potser fins i tot a enviar aquell sofà a ser retapizado. El resultat final serà fantàstic. Sentiràs orgull.

Peixos Sempre has tingut capacitat psíquica i avui està en el seu punt màxim. Potser no per casualitat, és molt probable que contacti amb tu un amic proper o un amor del teu passat. No està trucant per renovar la seva relació, sinó més aviat per demanar un consell. Les teves habilitats augmentades avui et converteixen en el / la confident ideal. Escolta amb atenció i assessora amb el que el teu cor et digui que és el correcte.

tracking