Comèdia capgirada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hilary Duff serà la protagonista de How I Met Your Father, una sèrie dels creadors de How I Met Your Mother (Cómo conocí a vuestra madre) que donarà la volta a la comèdia original, i en la qual una mare narrarà als seus fills com va conèixer al seu progenitor.

La plataforma nord-americana Hulu, que en altres mercats opera sota la marca Star de Disney+, ha confirmat que produirà aquesta ficció amb el mateix format sitcom de la sèrie que Josh Radnor, Neil Patrick-Harris, Cobie Smulders, Alyson Hannigan i Jason Segel van protagonitzar durant nou temporades. La història seguia les aventures sentimentals del jove arquitecte Ted Mosby (Radnor), a través d’una narració caracteritzada pels constants salts en el temps.

“Com a gran fan de How I Met Your Mother, em sento molt contenta però també una mica nerviosa”, ha afirmat Duff en un comunicat. L’actriu interpretarà Sophie, en una trama que començarà en el futur pròxim per viatjar fins al present any 2021, quan el personatge vivia amb el seu grup d’amics en una època en la qual les aplicacions d’internet van revolucionar la manera de conèixer noves persones, ha avançat la plataforma.

D’aquesta manera, la història actualitzarà l’esperit de la primera sèrie, que va començar el 2005 i es va allargar fins al 2014 amb un èxit ininterromput arreu del món. Els creadors del format ja van mirar d’impulsar una sèrie derivada per a la cadena CBS, que s’havia de titular How I Met Your Dad i que havia de tenir a Greta Gerwig com a protagonista. Però mai va arribar a rodar-se.

El nou projecte suposa a més un nou treball per a Duff després que Disney cancel·lés abruptament el retorn de la ficció amb la qual l’actriu va saltar a la fama, Lizzie McGuire, per resultar massa adulta per a la seva plataforma, dedicada a un públic familiar.

tracking