Televisió

'Los Bridgerton', renovats

Netflix anuncia que la sèrie d’època almenys arribarà fins a la temporada 4. La notícia arriba mesos després de l’estrena de la primera i l’inici del rodatge de la segona.

'Los Bridgerton', renovats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Potser el duc de Hastings no hi sigui per veure-ho, però Los Bridgerton encara tenen molt futur per davant. La sèrie de Netflix ha renovat per a una tercera i una quarta temporada tan sols uns mesos després de l’estrena de la primera i mentre ja ha començat a rodar-se la segona. No hauria d’estranyar-nos: creada per Chris van Dusen i produïda per Shonda Rhimes (Anatomía de Grey), s’ha convertit en una de les sèries amb més èxit de la història de la plataforma d’streaming, i la família protagonista té encara molt per explicar.

Basada en les novel·les de Julia Quinn, Los Bridgerton ens porta al Londres de la Regència, a principi del segle XVIII, on el mercat matrimonial és tot el que tenen al cap els joves de classe alta. Després de viure la història d’amor de Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i el duc de Hastings, Simon Basset (Regé-Jean Page, que ja ha confirmat que no tornarà), la segona temporada de la sèrie se centra en el primogènit de la família, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Si la producció de Netflix continua sent fidel a l’ordre de les novel·les, les recentment confirmades temporades haurien de centrar-se, respectivament, en els germans Benedict Bridgerton (Luke Thompson) i Colin Bridgerton (Luke Newton).

La vicepresidenta de Global TV de Netflix, Bela Bajaria, ja ha avançat que “ens estem planejant estar amb els Bridgerton durant molt de temps”.

tracking