Holland es queda a Apple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ot ser que el catàleg d’Apple TV+ no sigui el més extens. No obstant això, la llista d’estrelles que tenen un projecte en marxa a la plataforma propietat de la companyia tecnològica de Cupertino és envejable. Tom Holland va entrar a formar part d’aquest selecte grup després de protagonitzar la cinta Cherry, dels germans Russo, i ara l’actor d’Spider-Man encapçalarà la primera temporada de l’antologia The Crowded Room.

Creada per Akiva Goldsman (Star Trek: Picard), aquesta sèrie és fruit d’una coproducció entre l’estudi creat recentment per Apple i New Regency.

Cada temporada explorarà diferents històries reals i inspiradores de persones que van lluitar i van aprendre a conviure amb èxit amb una malaltia mental.

La primera temporada, que estarà formada per deu episodis, es basarà en la biografia The Minds of Billy Milligan, de Daniel Keyes, i explicarà la història de Billy Milligan (Holland), la primera persona a ser absolta d’un delicte degut al trastorn de personalitat múltiple, ara conegut com a trastorn d’identitat dissociatiu.

Entre els múltiples projectes televisius que té Apple en desenvolupament al seu estudi destaquen The Last Days of Ptolomeo Gray, amb Samuel L. Jackson, o el drama de misteri Lady in the Lake, amb Natalie Portman i Lupita Nyong’o.

CULMINA LA GRAVACIÓ DEL RETROBAMENT DE 'FRIENDS'

HBO Max no va tenir el llançament desitjat. La plataforma de WarnerMedia va veure la llum el maig del 2020, en plena crisi sanitària i amb una pobra oferta de títols originals, propiciada precisament per l’esclat de la pandèmia. L’expansió del coronavirus va forçar el retard de The Flight Attendant i va impedir que es produís el retrobament de Friends, que finalment ha pogut dur-se a terme un any després del que s’esperava. Ja se sabia que els protagonistes de la sitcom coincidirien de nou a Burbank en algun moment de la setmana passada, així com que el rodatge no s’estendria gaires dies. Totes dues previsions s’han complert, ja que el programa especial va enregistrar-se durant el cap de setmana passat i ja es prepara per a l’arribada a HBO Max. A més, el compte oficial d’Instagram de la sèrie ha confirmat que aquest esdeveniment tindrà com a títol Friends: The Reunion.

Culmina la gravació del retrobament de 'Friends'

tracking