Televisió

El somni d'Spielberg

El cineasta s’uneix als creadors d’‘Stranger Things’ per fer una sèrie sobre ‘El talismà’, d’Stephen King i Peter Straub. El director fa uns 40 anys que intenta adaptar el llibre.

El somni d'Spielberg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

teven Spielberg fa més de trenta-cinc anys que està obstinat a trobar la manera d’adaptar El talismà, la novel·la d’Stephen King i Peter Straub, i després de diverses temptatives sembla que ha aconseguit l’objectiu. Tal com informa The Hollywood Reporter, el cineasta s’ha unit als germans Duffer, creadors d’Stranger Things, per adaptar la novel·la fantàstica.

Matt i Ross Duffer seran productors executius de la versió televisiva del llibre, que estarà produïda per Netflix en associació amb Amblin Television i Paramount Television Studios. Curtis Gwinn, guionista de Death Valley i productor executiu d’Stranger Things, s’encarregarà d’escriure el guió i exercirà de showrunner de la sèrie. La ficció es troba en fase de desenvolupament.

Spielberg, que fa dècades que està enamorat de la història, va comprar els drets del llibre l’any 1982, dos anys abans de la seva publicació. No obstant això, la complexitat i extensió de l’obra han fet naufragar totes i cadascuna de les seves temptatives per portar-la a la pantalla gran. L’última va ser el 2019.

L’obra narra la història d’un nen de dotze anys, Jack Sawyer, que emprèn un viatge èpic per salvar la vida de la seva mare moribunda. Busca el talismà, una relíquia amb la qual no tan sols podrà curar la mare, sinó també salvar el món.

'THE CROWN' TRIONFA ALS CRITICS CHOIOCE AWARDS

Després de ser coronada en els Globus d’Or, The Crown va tornar a obtenir ahir a la nit quatre guardons en els Critics Choice Awards, que la van reconèixer com a millor sèrie dramàtica i, de nou, per la tasca interpretativa d’Emma Corrin, Josh O’Connor i Gillian Anderson. En l’apartat còmic, la producció més destacada va ser Ted Lasso, que va obtenir tres premis: Millor sèrie de comèdia i el reconeixement a les interpretacions de Jason Sudeikis i Hannah Waddingham. Ozark, que partia com una de les favorites, se’n va anar amb les mans buides. Pel que fa a les minisèries, Gambito de Dama torna a ser encimbellada al costat de la seva protagonista, Anya Taylor-Joy. La reeixida jugadora d’escacs de Netflix es va imposar a altres títols com Podría destruirte o Normal People. Quant a plataformes, el gegant de la N va ser la clara vencedora, amb un total de vuit estatuetes. HBO i Apple TV van acumular-ne tres cadascuna.

El somni d'Spielberg

tracking