Retrat d'una generació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Resinhibida, obertament queer i amb un punt de polèmica. Així es presenta Generation, la pròxima sèrie adolescent que podrà veure’s a HBO a partir de l’11 de març, i que promet seguir l’estela marcada per Euphoria quant a fidelitat en el gènere (però no pel que fa a cruesa). Si el reboot de Gossip Girl ha avançat que les noves generacions de l’Upper East Side de Manhattan són molt més diverses i obertes que les predecessores, aquesta nova producció busca fer el mateix a l’altre costat dels EUA.

Generation compta amb el segell d’aprovació de Lena Dunham que, polèmiques a part, va marcar un abans i un després amb Girls, el seu primer treball per a televisió i una de les sèries més aplaudides de la dècada passada. Ara, en aquest nou treball, l’autora participa com a guionista i productora encara que se centra en la generació immediatament posterior als millennials.

Generation és una fosca però divertida sèrie, formada per episodis de mitja hora, que segueix un grup divers d’estudiants de secundària. La seva exploració de la sexualitat moderna (amb dispositius inclosos) posa a prova algunes creences profundament arrelades sobre la vida, l’amor i la naturalesa de la família en una comunitat eminentment conservadora. El repartiment inclou Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett i Chase Sui Wonders, entre d’altres.

La sèrie no s’estrenarà de cop, sinó que el llançament dels episodis s’ha organitzat de la següent manera: l’estrena serà l’11 de març amb els tres primers capítols. La sèrie continuarà amb dos episodis el 18 de març, dos episodis el 25 de març i un episodi l’1 d’abril. Aquest mateix any, en una data encara per determinar, s’estrenaran vuit episodis addicionals que suposaran la segona part de la primera temporada.

tracking