Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui sentiràs un fort desig d'aprendre sobre certs temes i voldràs buscar a persones que sàpiguen sobre ells per poder intercanviar idees. Si estàs involucrat / da en algun tipus de negocis, aquest és el dia per treballar-hi. L'alineació astral implica habilitats de comunicació millorades i una gran habilitat per impressionar als altres amb les teves idees.

Taure Avui la nerviositat et farà titubejar. No t'estressis amb detalls d'últim moment. Pren les coses una per una i no et preocupis per la totalitat en aquest moment. El teu treball és simplement aconseguir una petita part de l'equació alhora. En aquest moment algunes dones en la teva vida són un recurs fantàstic per a tu, per tant aconsegueix el seu suport perquè els teus emocions tinguis sentit. L'energia celestial d'avui t'ajudarà per fer possible aquesta connexió cor-a-cor.

Bessons Els temes concernents a la teva família i els valors establerts quan eres jove estaran qüestionats en aquest moment. Sentiràs que és el moment de pensar més en tu mateix / a. Sentir-se lliure per qüestionar aquestes nocions primerenques i en el què creure. Recorda que depèn de tu el pensar en això. No sentis com si necessitessis continuar en un camí que fos iniciat pels teus pares si aquest camí no és en alguna cosa que realment creus. L'aspecte del dia d'avui t'oferirà la seguretat de pensar més independent.

Cranc Hi ha un èmfasi en el pensament analític en aquest dia que et demana més practicitat en la recerca de la veritat oculta. La teva família possiblement jugui un paper en les accions i pensaments del teu dia, encara que no estiguin físicament presents. Petjades primerenques en el teu cervell relatives al teu sentit de l'ésser sortiran a la superfície a causa de la configuració planetària actual.

Lleó Les finances i la carrera són les paraules de moda del dia, i descobriràs que la consulta amb una figura d'autoritat et serà de gran ajuda quan es tracti d'aquests aspectes de la teva vida. No temes dir les coses tal com són. De fet, com més honestedat tinguis, més eficientment podràs manejar els problemes. L'energia astral d'avui t'ajudarà a ajuntar els costats masculins i femenins de cada qüestió.

Verge La configuració planetària implica que avui progressaràs a través d'alguna inversió - temps, talents, recursos. Has estat treballant molt dur, i ara reps els fruits. Has après molt, i ara el teu coneixement probablement es converteixi en inspiració. Aquest és un gran dia per començar nous projectes, completar vells, o per mobilitzar projectes que semblaven estancats.

Balança La teva salut estarà de meravella, i fins pot ser que decideixis començar amb un nou règim de menjars per estar en òptim estat. A la feina et va molt bé, i probablement estiguis desitjant un ascens al camp en el qual et trobes. No obstant això, no caiguis en el parany de dormir en els llorers. L'energia astral en joc implica èxit, però sense feina per donar-li suport, els seus efectes poden ser fugaços.

Escorpí Avui figures d'autoritat buscaran les teves idees, particularment perquè la teva ment es troba especialment aguda i ràpida en aquest moment. La configuració celestial et permet específicament donar i rebre informació amb rapidesa, eficiència i amb beneficis per a tots els que t'envolten. La paperassa de treball es fa amb rapidesa i sense dificultats, i la comunicació amb els que t'envolten és clara i precisa. Cap al final del dia sentiràs més satisfacció pels teus èxits.

Sagitari Activitats grupals, potser connectades amb transformacions polítiques o socials, podrien ocupar molt del teu temps avui. Les teves idees són benvingudes, ja que hi ha un costat pràctic aparent per a tu ara que no sempre és notable. L'alineació celestial et permet comunicar-te bé amb els altres i tenir idees eficients. Podries fer-te nous amics. Endavant!

Capricorn Avui la teva ment està clara, ràpida i concentrada, i la comunicació amb els altres es donarà més que sobre rodes. Podries treure a la llum un talent amagat per escriure o parlar, i trobar la forma de convertir-lo en un avantatge comercial. La configuració astral també implica que la paperassa que fa a diners serà manejat amb rapidesa i eficiència, deixant-te la tarda lliure per divertir-te. Diverteix-te!

Aquari Tot i que sempre ets una persona pràctica i amb els peus a terra, avui funcionàries a un nivell específicament eficient. La teva ment estarà particularment ràpida i concentrada. L'energia celestial implica que qualsevol cosa que comencis avui - treball, viatge, educació, etc. - funcionarà molt bé, eventualment resultant en èxit. No et sorprenguis, però, si no tot dóna els seus fruits tan ràpid com esperaves. Moltes vegades és millor anar lent i segur.

Peixos Els nens són una font d'inspiració i plaer per a tu, i t'agradaria provar-te ja sigui explicant-los una història o escrivint sobre ells. Se't ocorreran moltes idees que desitjaràs recordar més tard, així que podria ser una bona idea prendre nota d'elles. La configuració astral implica moltes idees noves - i l'habilitat de fer-les servir de manera pràctica.

tracking