La proposta del dia

Superherois Showroom

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Superherois Showroom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-‘SUPERHEROIS SHOWROOM’

Oportunitat per veure una fantàstica col·lecció privada sobre l’univers dels superherois: figures de mida real del Capità Amèrica, rèpliques del martell de Thor o de Thanos, figures articulades de Black Panther o Lobezno. Horari: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de les 15 a les 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de gener.

ACTIVITATS

-VIANDA DE SANT ANTONI EN FORMAT 'SOBRE RODES'

El Comú de Canillo acollirà una nova edició de la Vianda de Sant Antoni. Els ciutadans que s’acostin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany (davant del Comú) rebran la seva ració d’escudella amb un recipient que proporcionarà directament l’organització. Hora: de 13 h a 15 h. Plaça Carlemany. Canillo.

-'L'ENIGMA DE L'ESCRIPTOR'

Aquest joc d’escapada, que permetrà conèixer la història d’una de les nissagues més importants del país, posarà els participants en la pell de Joan Peruga mentre escrivia la novel·la Últim estiu a Ordino. El grup disposarà d’una hora per resoldre diversos reptes mentre recorda la història familiar dels Plandolit: si no supera les proves, no trobarà la clau per sortir de la Casa d’Areny-Plandolit. Hora: 12 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

-'NÒRIA PANORÀMICA'

Tots els infants de la parròquia d’entre 3 i 12 anys rebran una carta personalitzada amb una invitació per pujar gratuïtament a l’atracció. El preu del viatge serà de 7 € per als adults i de 5 € per als infants.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Fins al 31 de gener.

EXPOSICIONS

‘DESSESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 28 de febrer.

-‘LAURA MARESC’

Les obres seleccionades són part d’un conjunt escultòric en què l’accent està posat en l’exploració de conceptes com l’equilibri, el potencial de moviment, el traç tridimensional i el perímetre i els límits entre les disciplines.

Horari: De dilluns a dissabte de 10 h a 13 h i 16 h a 18 h. Diumenge tancat.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 de gener.

-‘DE/POR/TES/EN/DINS’

Proposta de David Esteve i Mónica Marcos dins el projecte Haiku del grup de creació La Xarranca. Pintures de Mónica Marcos inspirades en els haikus de David Esteve. La Peixera. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de gener.

-‘JUDIT GASET’

Passat, present i també futur s’interseccionen; apareixen formes, les que sempre l’acompanyen, i les noves que per a ella han estat a la incubadora durant molt de temps.

Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany.

Fins al 10 de febrer.

-'FRANCISCO SÁNCHEZ'

Exposició Francisco Sánchez.

Restaurant Mama Maria. Andorra la Vella.

Fins al 18 de febrer.

-'ÁNGEL CALVENTE I MINE'

El renàixer d'un procés, exposició conjunta d'Ángel Calvente i Mine.

Horari: De 18 h a 20 h. Dissabte i diumenge tancat. Galeria Art Areté. Escaldes-Engordany.

Fins al 28 de febrer.

-'PEP AGUARELES'

Exposició col·lectiva en homenatge a la memòria del fotògraf Pep Aguareles. Hi participen alumnes i exalumnes de l’Escola d’art i artistes d'Andorra.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 25 de febrer.

tracking