Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les setmanes passades poden haver estat difícils. La tensió, irritabilitat i demores interminables han caracteritzat les operacions humanes en la seva totalitat, però especialment en relació amb el treball. Per a la teva sort, l'alleujament arriba en forma d'alineació celestial beneficiant la teva reputació, carrera i èxits.

Taure L'energia astral d'avui et demana que et desfaci dels vells hàbits i facis lloc per als nous. Fes una llista que t'ajudi a decidir quines són les conductes que ja no necessites. Veuràs que les accions d'avui establir un to totalment nou. Els teus somnis aquesta nit seran molt més vívids del normal, i hauries de tenir un diari íntim prop del teu llit per registrar els successos de la nit.

Bessons Tot i que les influències planetàries d'avui són imperceptibles al nostre sentit de la vista, de segur són presents en les nostres emocions. Utilitza la teva intuïció per sintonitzar aquestes poderoses energies. L'aspecte en joc t'està demanant que redefinas el teu concepte de possessions i recursos.

Cranc Renueva tu compromiso con tus amigos, y con las personas que compartes algún tipo de lazo a nivel intelectual. El evento astral de hoy establece un nuevo tono afectivo. La energía en juego te pide que prestes mucha atención a tus sueños, y que hagas caso a los mensajes que traen consigo. Trata de buscar un hogar afectivo para ti dentro de un grupo.

Lleó Avui tens l'oportunitat de desfer-te del teu càrrega afectiva de l'passat. Decideix el que vols convidar a la teva vida, a les teves relacions i a la teva llar, ¡i fes-li un lloc! Per a tu, l'energia astral d'avui et demana que et concentris en l'entorn on vius, i et suggereix que renovis el teu compromís amb la família en general.

Verge Avui serà un dia particularment creatiu. Les energies astrals intensifiquen la creació de tot tipus. Aquest seria el moment ideal per a escriure, pintar, produir un film o registrar-se en un curs de teatre. Ja estàs predisposat / a, ja que et vénen aquest tipus de talents. En aquest moment la teva imaginació es dispara, per què no inventar un joc creatiu per compartir amb altres?.

Balança El tenir el teu signe significa que la creació serà el teu camí a la vida. Però això també vol dir que has de gestionar alguns dels teus pors, principalment la por que els altres no els agradin les teves creacions. L'actual configuració astral t'ajudarà a presumir qui ets. No hi ha cap mal en "gallejar amb el que un té." I avui és el dia ideal per a fer-ho!

Escorpí Un nou aspecte començarà a nodrir avui i continuarà fent-ho durant tot el mes. Per a tu aquest serà un període de gestació. Millor utilitzes la teva energia quan trobes les bases per a nous projectes, noves relacions, potser per a un jo totalment nou. S'està fent una metamorfosi; aquest mes s'acaben d'afegir els detalls.

Sagitari Avui els cossos astrals ingressen a una nova configuració. Es veurà facilitat el flux de comunicació entre grups, tant a la llar com a la feina. Ja que ets especialment sensible amb les necessitats d'altres persones, més que mai oferiràs la teva ajuda durant les properes setmanes. Però vés amb compte de no exigir-te. 'En última instància, el sacrifici no beneficia ningú!

Capricorn El teu necessitat d'estar a soles ha augmentat tremendament. Fins potser hagis interpretat això com un tipus de depressió lleu; no ho és. Tens motius per satisfer aquesta necessitat de qualsevol manera que puguis. L'energia astral, però, fa que aquests sentiments siguin quasi paradoxals. Almenys tindràs més obertura per parlar sobre el teu anhel de solitud amb altres persones.

Aquari En el present, les energies planetàries indiquen que una modificació en la conducta i una comunicació millorada estan per arribar. Sentiràs obligació a revisar les futurs projectes una vegada més perquè puguis verificar si són possibles o no. No dubtis a discutir els teus projectes amb altres persones.

Peixos Si has pensat en donar-li més cura al teu aparença, avui és el dia per començar a fer-ho. L'energia dels cossos celestials podria incitar a que deixis de ser tan conservador / a. Sense deixar-te caure en les xarxes i convertir-te en una víctima de la moda o tractar de semblar una model, ¿no estàs d'acord en que és el moment de comprar alguna cosa de roba i de provar nous looks?

tracking