Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Si no tens compte, avui et podries perdre en la fantasia! L'energia celestial en joc podria despertar la teva necessitat de fantasiejar i imaginar. Podries estar pensant en com seria sortir amb un / a model o una estrella de cinema. O podries estar sospirant per un atractiu col·lega, atrapat per un caprici. Només no descuidis la teva feina mentre el teu cap està pels núvols!.

Taure Ara mateix podries estar pensant en canviar la teva organització domèstica. La configuració planetària et pot estar fent sentir una mica d'inquietud sobre la teva situació casolana. Si comparteixes la teva casa amb algú, pot ser el moment de començar a buscar un lloc per a tu.

Bessons L'energia astral en joc t'inspira perquè pensis en trobar un nou lloc per viure. Si has estat pensant en comprar una casa, hauries de parlar amb un agent de béns arrels. O si has volgut buscar un nou apartament, finalment podries començar a buscar un. Serà bo per a tu pensar en un canvi, encara si no ho fas ara mateix.

Cranc Si surts avui, podries passar molt bons moments. L'aspecte en joc està creant tota mena de sorpreses en el teu interacció amb els altres. Podries sentir una estranya i sobtada atracció cap a algú. O podries mantenir una xerrada íntima amb algú que no ha estat molt a prop teu en el passat. En general, serà un dia de revelacions, ple de diversió.

Lleó Avui podries tenir algunes comunicacions interessants. Potser rebis una crida o una carta d'algú amb qui no parles des de fa temps. Podria ser un vell amic o familiar que viu lluny. Avui dedica un temps a connectar-te amb aquesta persona i no temes rebre-la amb els braços oberts, ja que podria necessitar suport o comprensió.

Verge Ara mateix podries estar pensant en algú del teu passat. Podries estar pensant en algú que vas conèixer en els teus dies d'estudiant. Saps com està? T'has mantingut en contacte? Podria ser bo que li escrivissis una carta o li diguessis. Amb l'alineació astral en joc, vas a voler satisfer la teva curiositat sobre aquesta persona.

Balança Amb l'alineació d'avui, pots arribar a sentir protecció per algú. Tendeixes a adoptar a "esgarriats" i t'agrada ajudar les persones (i animals!) Que estan en problemes. Podries tenir un amic que està passant per un període difícil en aquest moment. Les pots oferir el teu llit perquè passin la nit. O podries trobar un gat o gos vagabund que necessiti aliment.

Escorpí La influència planetària ara mateix podria referir-se a que hauràs de trobar un equilibri entre la teva vida personal i professional. Potser de sobte hauràs de buscar una mainadera perquè poder arribar a una reunió important. O pot ser que hagis de treballar fins tard encara que la teva parella hagi planejat un sopar especial per als dos. Tot sortirà bé!.

Sagitari Avui vas a voler treballar des de la llar. Si ja estàs connectat a la xarxa, et resultarà especialment convenient utilitzar la teva oficina casolana. Podries tenir algunes tasques que realitzar durant el dia que requereixen que estiguis a casa. Potser el lampista ha de venir per arreglar alguna cosa. Hauries de quedar-te allà mentre aquesta persona treballa.

Capricorn Podries decidir realitzar algunes millores al teu espai. L'alineació t'està encoratjant a que et Rodees de bellesa. Potser vas a voler penjar unes noves i acolorides cortines o persianes americanes. O podries tenir inspiració per pintar o empaperar. Definitivament et sentiràs millor si crees una energia positiva a casa teva.

Aquari Avui podries sentir un xoc entre la teva vida professional i personal a causa de l'aspecte en joc. Potser has treballat moltes hores últimament. Veuràs que tindràs massa cansament a les nits com per socialitzar amb la família i amics. Potser estàs perdent aquest contacte personal.

Peixos Avui et descobriràs en posició per oferir consells. Ets bo / a per jutjar les persones i també ets com un psicòleg per naturalesa! Seràs capaç d'entendre els desafiaments que aquesta persona està enfrontant i de fer alguns suggeriments útils. La configuració manifesta que el tema de discussió podria ser la vida romàntica de la persona.

tracking