x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 31/12/2020 a les 07:23
Àries
Potser de moment i regularment et passin pel cap qüestions sobre la salut. La configuració celestial et pot incitar perquè tinguis més cura del normal amb el teu organisme. Si tens la necessitat de mimar-te i oferir al teu cos el que necessita, ara és el moment per fer-ho! Vés a gimnàs i sal a caminar. Et sentiràs molt millor després que hagis començat a fer exercici.

Taure
Avui emergeixen els teus millors qualitats. Qui no voldria ser fiable, eficient i energètic / a? No obstant això, alguna vegada et vas preguntar si els teus esforços van ser gratificats com es mereixen? Aquest dia et encoratja per fer-te valer més dins de el marc de la teva ocupació, el teu equip, o potser encara dins de la teva família. Avui no hi ha necessitat que et lliguis la llengua; 'Les persones estan disposades a escoltar!


Bessons
Has de prendre un examen avui? ¿Realitzar un informe a la feina? Una cita al gimnàs, o alguna competència gimnàstica? Pots confiar en el dia que t'espera. L'energia celestial en joc només et promet satisfacció total. I si has estat sentint que tens algun talent intern el qual encara no vas poder treure, ara seria un bon moment per treure-ho i posar-ho en joc.
Cranc
El camí cap a la felicitat semblés ser que de moment no té final. El mes passat vas ser capaç de prendre un respir, però ara tot sembla anar a màxima velocitat de nou. Les teves frustracions van tornar, vas tornar a caure en els teus mals hàbits, i de nou t'estàs tornant impacient. Avui, l'energia astral et pot fer prendre consciència que has d'intentar ser menys materialista i més autèntic / a.

 
Lleó
La configuració planetària és una influència de clarificació excel·lent, dissipant qualsevol boira que tinguis en els teus pensaments. Aprofita aquesta atmosfera per a prendre nota de tots els plans professionals o acadèmics que encara necessitin aclarir-se. Si hi ha dubtes, és millor ser ben específic / a.

Verge
Les transformacions que estàs passant en la teva vida t'ajudaran a construir confiança. L'energia astral d'avui de segur et farà prendre consciència d'aquesta necessitat. Sentiràs una gran necessitat de "trobar el teu ser" en aquest moment. Segueix aquests sentiments a on et portin, encara que el camí no és de el tot clar i l'objectiu és efímer.
 
Balança
Aquest dia et brindarà l'oportunitat de pensar dues vegades sobre la teva condició laboral. Tens satisfacció amb el disseny de la teva oficina? Amb els materials? Ja sigui que treballis independentment, per algú o Siguas estudiant, tingues en compte invertir ja sigui temps o diners per millorar la teva productivitat. Si ho penses amb cura, el resultat et donarà una major rendibilitat.

Escorpí
Si avui el descans i la recuperació no són prioritats en la teva llista de "coses a fer", haurien de ser-ho. Després de l'ànim apàtic dels últims dies, rebràs la calma i la tranquil·litat d'aquest dia amb alleujament. Probablement et sentiràs com una persona nova i llista per a passar una bona estona amb algú proper a tu. Però no t'oblidis de la teva parella, ja que voldrà estar amb tu avui!

Sagitari
Pots estar sentint la necessitat d'anar-te'n lluny, de viure fora o de canviar la teva vida de manera dramàtica. Però què canviaria això? Més d'abandonar el teu passat i la teva família, és hora que et obris un lloc entre ells a l'fer que et respectin. No necessites escapar-te per a això. Si no us agrada el que està passant en la teva vida diària, relacions o vida privada, canvia-ho, però estigues al lloc mentre ho fas. L'energia astral t'ajudarà
 
Capricorn
Si has triat una professió que tingui a veure amb vendes, aquest dia serà ocupat i rendible. De segur vas a establir el rècord mensual, almenys. Però independentment de les teves deures professionals, tots els aspectes econòmics avui són molt prometedors. Per tant si has de fer algun acord, busca fer alguns tractes, o realitzar inversions, no ho dubtis, fes-ho!

Aquari
La manera en què et comportes amb altres està en un procés de canvi. L'energia celestial en joc et permet ser més natural i menys representatiu / a d'alguna cosa o algú més. Els teus amics estan molt ansiosos per veure més del teu veritable jo i menys de la part seductora dins teu. Avui estaran molt contents amb el que veuen.

Peixos
Aquest període actual et empenyerà cap a la veritat i l'estabilitat. Ja és hora que trobis un entorn que concordi amb la imatge que tens de tu. L'energia astral en joc et ha d'incitar a que trobis un lloc dins teu que es porti millor amb el teu estil de vida i els teus sensibilitats.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts