Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els teus sentiments avui estaran en un gran viatge - empenyent als confins de la Terra. Una cosa et crida perquè expandeixes la teva ment i pensis en les possibilitats que facis un viatge llarg aviat. Descobriràs que un amic proper o la teva parella d'alguna manera està relacionada amb això a causa de l'orientació del dia.

Taure Avui connecta't amb els altres en projectes creatius. Dos caps pensen més que un. Descobriràs que hi ha altres persones que senten d'una manera semblant a la teva. Treballa per a realitzar una exposició que sigui significativa en el tema i ressoni en els cors de tots aquells que entrin en contacte amb la mateixa. L'alineació astral d'avui connectarà les teves emocions amb una tendència transformadora de la teva vida.

Bessons Hi algú proper a tu que anhela apropar-se més. Possiblement, aquesta persona té por d'arruïnar alguna cosa bona, per tant té por de fer el proper moviment. L'orientació d'aquest dia li donarà als teus poderoses emocions seguretat. Fes un moviment per estar un pas més a prop d'aquesta persona. Descobriràs que es correrà el vel i una quantitat important de passió que ni imaginaves s'alliberarà.

Cranc Un comentari improvisat per un estrany desencadenarà una mica dins teu. Potser és que hi ha molta energia fent soroll que es manté just sota la superfície. El menor recordatori d'aquest trastorn portarà un fort exabrupte en una situació casual. Examina aquest aspecte ocult del teu ser i busca l'arrel d'aquestes emocions fortes. L'energia astral d'avui s'intensificarà tot el teu dia.

Lleó Avui la comunicació és l'aspecte més important del dia. Molta de la concentració de la teva atenció estarà posada en tu i és possible que d'alguna manera et vegis sota judici. Tracta de no quebrarte sota les pressions. Sigues tu mateix / a. L'alineació celestial d'avui tindrà efectes transformadors en les teves emocions i punts de vista generals de la vida. Els veïns i coneguts d'ocasió jugaran un paper important en el teu dia.

Verge Avui podries sentir-te particularment romanticisme i seducció, encara que bé la teva confiança potser estigui massa decaiguda com perquè puguis demostrar-ho. L'alineació planetària pot portar moltes emocions intenses, però també porta inseguretat. Tracta de lluir el millor possible, no només per a la teva parella 'sinó per elevar la teva autoestima! Així potser podries atreure la trobada que estàs esperant!.

Balança La configuració celestial d'avui podria comportar pressió per realitzar certes tasques monumentals amb relació a l'aspecte de casa teva. Potser esperis visites i el lloc sigui un desastre! Tensionarte per això no ajudarà a ningú. Demana a la teva família que ajudi, o, si és possible, contracta algú perquè faci una neteja a fons. És millor que perdre els estreps!

Escorpí Problemes que involucren a un familiar o parella podrien arribar fins a l'oficina, necessitant dedicar temps laboral a resoldre dificultats familiars. Els que t'envolten poden mirar-te amb recel, el que pot ser alguna cosa incòmode. No obstant això, no permeteu que et dominin. A vegades ells també es troben en situacions així! Simplement maneja el tema amb la major rapidesa possible i recupera la teva forma quotidiana.

Sagitari Estàs en un període en el teu cicle en què el teu humor està en una mena d'increment privat. Potser et sentis decaigut / a, però això no vol dir que no funcions de manera productiva. Tot el contrari, possiblement descobreixis que seràs capaç d'aconseguir bastants coses gràcies a el poder que subjau darrere de les teves emocions i la quantitat en augment de la comunicació del dia. L'energia astral d'avui t'ajudarà a treure a llum el teu costat creatiu.

Capricorn Hi ha una força forta i lenta en la teva vida que treballa pel baix per a potser transformar la manera que penses sobre la religió, filosofia i aprenentatge superior. Aquests aspectes de la teva vida seran mobilitzats gràcies a la configuració planetària d'avui. Descobriràs que els amics propers i les persones relacionades a nivell de la teva ànima s'efectuaran contribucions importants en aquesta àrea de la teva vida.

Aquari Avui té cura teves possessions i demanda el que saps per dret que et pertany. No deixis que els altres et intimidin fent-te creure alguna cosa que saps no és veritat. Certes persones i les seves fortes creences jugaran un paper actiu en la teva rutina diària a causa de l'orientació del dia. Avui teva concentració estarà enfocada en la teva salut. Pensa a llarg termini. Fes coses ara que et ajudin a preservar el teu cos per al futur.

Peixos Avui la major part de la teva concentració estarà posada en el teu ser personal i com encaixa a la teva agenda col·lectiva. Gràcies a l'energia astral teva preocupació pel grup cridarà la teva atenció. Descobriràs que posseeixes un fort sentit de l'ésser, i que pots utilitzar-lo en el teu profit per imposar-te en qualsevol situació de grup.

tracking