Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Ets com una etern adolescent i és veritat que és molt més divertit jugar ximples jueguitos a l'ordinador o caminar per aquí lluint el teu nou maquillatge, que seure i posar-se a treballar. Però ja hauries d'haver superat aquesta etapa. Encara que no et resulta fàcil acceptar això sobre tu, els que estan a prop teu confirmaran el que ja sospites. Ja és temps que maduris i siguis econòmicament autosuficient.

Taure Els esdeveniments celestials recents poden haver-te posat de nervis, però és natural. Segurament, has pres molta més consciència del teu costat masculí com a resultat. Totes les dones tenen una banda masculí; així mateix, tots els homes tenen un costat femení. No hi ha motius perquè una dona negui una part del seu ésser. En canvi, hauria de adoptar-los, especialment en el professional. L'aspecte en joc avui t'ajudarà a entendre això.

Bessons Si últimament has dedicat molt del teu temps i esforç a la teva relació, avui l'aspecte en joc et recompensarà per tota la teva àrdua tasca. Però pobre de tu si no li has estat prestant la suficient atenció a la teva relació! Sentiràs la ira de la teva parella, que simplement no pot entendre la teva actitud. En qualsevol dels casos, el temps que li dediquis avui al teva relació reportarà grans beneficis.

Cranc Vols conèixer noves persones? T'agradaria trobar un lloc on poder expressar i desenvolupar les teves idees? Vols intercanvis més profunds i fructífers amb altres persones? Bé, doncs avui és el dia, així que aprofita-ho! L'energia li brindarà a les persones amb el teu ascendent l'habilitat de resistir-se a l'tipus de relació que mai sembla arribar a cap costat.

Lleó Ja que ets una persona de gran disciplina i força de voluntat, t'encantarà el que t'espera en el dia d'avui. Donada l'alineació celestial, avui és el dia perfecte per començar aquella dieta, deixar de fumar o treure torn per fer-te una revisió amb el doctor. Seràs un bon exemple per als que t'envolten, ¡i també et veuràs i sentiràs molt millor!

Verge Podria resultar difícil expressar-te de la manera precís en què ho desitja. El més probable és que sentis la pressió de vells costums i condicionaments primerencs que t'indiquen com fer les coses. Les teves veritables emocions estan lluitant contra aquestes parts de la teva personalitat i és probable que sentis confusió a causa d'aquest conflicte interior. L'energia astral en joc d'avui t'està demanant que fixis les teves pròpies regles, els teus propis límits i potser miris la vida des d'una perspectiva completament nova.

Balança Fes un canvi en la teva rutina diària. Avui és un bon dia per fer alguna cosa fora del comú perquè puguis recordar i valorar el concepte d'espontaneïtat. Només assegura't que, a mesura que incursionas en altres territoris, no perdis contacte amb valors i filosofies que són importants per a tu. Aferra't als teus fonaments d'integritat i honestedat. L'aspecte en joc d'avui està suggerint que manifestis el teu inclinació pel que és diferent i excèntric.

Escorpí Les fluctuacions de la teva situació financera poden fer-te sentir que vas en una muntanya russa a causa de l'alineació astral d'avui. Aconseguir una posició estable en aquest aspecte de la teva vida és més senzill del que imagines. El més probable és que el només pensar en fer el que cal sigui potser més aclaparadora que la tasca en si. Una vegada que comences a transitar el sender correcte, descobriràs que la seguretat financera és molt més possible del que vas pensar en un primer moment.

Sagitari Avui et sentiràs més vulnerable que de costum. L'energia celestial en joc t'ajudarà a veure que les teves preocupacions financeres són justificades. Els comptes no paren d'acumular-. No obstant això, la solvència està en l'aire, ja que avui tindràs idees grandioses sobre com incrementar la teva ingrés. No deixis de dur a terme les teves idees, però no t'oblidis de pagar aquestes comptes!

Capricorn Sens dubte últimament has estat cavil·lant sobre romanços, especialment la saga dels teus amors perduts. Fotografies de temps anats van omplir els ulls de llàgrimes de nostàlgia, i si vas rebre una trucada sorprenent d'un vell amor, vas estar dies pensant en això. L'energia astral en joc avui et traurà d'aquesta òrbita romàntica.

Aquari Aquest és el moment de deixar de banda vells somnis que abarroten la teva vida. Potser el teu ambició era ser cantant, escriptor o pilot d'avió. Si el destí s'oposa, és temps d'acceptar els fets. T'has estat prometent per molt temps que compliries aquests desitjos. L'energia celestial en joc et encoratja a ser realista. Quan col·loques els teus somnis en perspectiva, és més probable que aconsegueixis aquells que són apropiats per a tu.

Peixos Amb l'alineació planetària d'avui, l'auto-disciplina i actitud rigorosa seran essencials per passar el dia. Encara que de vegades sentis temptació a ignorar algunes de les petites regles de la vida (com ignorar la llum groga de l'semàfor, o pagar les factures vençudes), avui correràs major risc per haver estat peix / a infraganti. (Qui havia de endevinar que la policia estava a la cantonada?) Està bé que expressis els teus sentiments sobre la súper abundància de regles en el món, però no et fiquis en problemes.

tracking