Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui es produeix un gran canvi en el clima astrològic general del dia que afectarà tots durant les pròximes tres setmanes. En línies generals, aquest canvi podria fer-te sentir emocions més intenses i podria fer-te anar als extrems en molts nivells. Aquest canvi en la configuració celestial afectarà en gran mesura les teves relacions romàntiques. Va arribar el moment de sentir-les en un nivell més profund.

Taure En aquest moment podries sentir un impuls magnètic cap a la teva parella. Si estàs sortint amb algú, probablement vulguis passar el dia amb tal. Estaràs d'ànim per donar i rebre afecte i atenció. L'energia astral en joc avui significa que els teus sentiments cap a tal poden intensificar-se. Podries sentir-te perdudament en enamorament. Tracta d'evitar fer ximpleries si pots evitar-les!.

Bessons En les properes tres setmanes, les coses podrien tornar-se més emotives i sensibles, gràcies a el canvi planetari que té lloc avui. L'energia celestial en joc tendeix a fer que la gent reaccioni per res. En el teu cas, aquest canvi en general porta una major atenció cap a l'aspecte professional i la manera en què et desenvolupes en la societat.

Cranc Amb l'alineació astral d'avui, podries trobar-te amb desitjos de conquesta. Desitjaràs passar el dia amb algú molt especial. Tracta de crear un moment meravellós amb tal. No et quedis a casa treballant en tasques avorrides que pots fer en un altre moment. Desitjaràs sortir. Potser hauries d'anar a una trobada esportiva o a un recital. Gaudiràs veient alguna cosa especial. També és un gran dia per sortir i entrar en comunió amb la Mare Natura.

Lleó Les coses podrien tornar-se més intenses durant les pròximes tres setmanes a causa de el canvi planetari que té lloc avui. Per a tu, aquest canvi podria tenir un profund efecte en el teu escenari laboral i en la manera en què et condueixes diàriament. Podràs descobrir que durant aquesta etapa adoptes un to més emocional.

Verge Avui podria haver un avançament importantíssim en una primordial àrea de la teva vida. L'alineació celestial hauria d'estar afegint bona fortuna a qualsevol part de la teva vida que t'hagi estat ocasionant problemes. Si la teva vida romàntica és desafiant, les coses s'haurien d'aclarir per a tu. Si la teva vida laboral està patint, podries rebre bones notícies. Estigues obert per a rebre major abundància de l'univers, ¡i mira com succeeixen els miracles!.

Balança L'aspecte en joc d'avui t'està demanant que enfocaments de nou la teva atenció al teu costat romàntic i en la teva naturalesa creativa. Trobaràs que aquest dia està carregat d'una gran quantitat d'intensitat afectiva que has d'utilitzar a consciència per a la teva major conveniència. Desfés-te de la teva vell bagatge i compromet-a cercar un de nou.

Escorpí Avui la configuració astral et hauria d'ajudar perquè et enfocaments clarament en les teves metes. Si decideixes fer alguna cosa, tindràs l'energia i determinació per veure les coses acabades. No tinguis por d'enfrontar tasques desafiants. No hi ha res que t'agradi més que un bon desafiament! Tria una cosa que a la fi et brindi gratificacions veritables. Treballa hores extres per obtenir més diners o posa't en bon estat físic per perdre quilos.

Sagitari Avui es produeix un canvi significatiu en el clima planetari del dia. Durant les pròximes dues setmanes l'energia astral en joc estarà projectant un sentiment de sensibilitat emocional intensa. En el teu cas, això tendeix a colpejar amb més força en el teu sentit dels valors. Podràs descobrir que sents la necessitat de fer una transformació conscient en aquest aspecte de la teva vida. No tinguis por de el canvi.

Capricorn Avui podries estar-te preparat per festejar algú, donada la configuració planetària. Si estàs en una relació, estaràs llest / a per agregar una mica més de condiment. Podries desitjar planificar una nit especial junts per demostrar-li quant li vols. Si no tens parella, podries tenir ànsies per impressionar a algú. Convida-li a una cita 'i canta-li una de les teves originals cançons d'amor!

Aquari Avui es produeix un canvi significatiu en el clima astrològic del dia. Durant aquest trànsit, que durarà al voltant de tres setmanes, notaràs que temes relacionats amb l'amor i el romanç adquireixen més intensitat que de costum. En el teu cas particular, podries notar que estàs travessant una lleu transformació durant aquesta època pel que fa a les teves relacions.

Peixos Avui podries sentir un profund amor per la teva parella. L'alineació planetària està agitant algunes emocions potencialment intenses. Podria portar-te un temps analitzar aquests impulsos. Una part de tu potser estigui profundament enamorada però l'altra podria desitjar fugir lluny d'aquesta relació! Tingues paciència amb tu mateix / a i no prenguis decisions sobtades. No surtis corrent a Las Vegas ni compris un anell de compromís d'un milió de dòlars.

tracking