Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Donada la configuració planetària d'avui, et caldrà controlar tot dues vegades - especialment allò que normalment fas en pilot automàtic. És en dies com aquests que tanquem la porta amb les claus de la banda de dins, o ens oblidem de signar el xec, o perdem l'autobús, etc. Sentiràs distracció amb la teva ment en qualsevol lloc.

Taure Amb l'energia astral d'avui, és possible que pensis en la manera de comunicar-te amb les persones que trobis a la feina. Hi ha una bona possibilitat que aquest sigui el projecte correcte per a tu. No et preocupis sobre el retard de l'correu electrònic, les cites no complertes, o els malentesos; simplement són allà per recordar-te canviar la manera en què generalment operes en la teva vida diària laboral.

Bessons La configuració planetària d'avui vol dir que botarás la rutina de la teva vida diària, però possiblement 'només perquè el teu acte no arrencada! La teva primera reacció serà maleir i clavar-li una puntada de peu al lloc que has fet la feina. Però això no ajudarà - tot el contrari. Per tant fa un pas enrere i posa tot en perspectiva. És molt problema si, per una vegada a la vida, arribes tard a la feina?.

Cranc Si tens grans plans per a tu en el teu treball en aquest dia, com organitzar una conferència o començar un treball en un nou prototip, et decepcionarás terriblement cap al final del dia. I tampoc funcionarà el raonament que faràs amb la teva persona per no perdre el control. L'energia planetària fa que aquest sigui un d'aquells dies en què l'impensable pot passar.

Lleó Sembla que pensessis en tu mateix / a com a una persona introvertida. Avui, amb l'energia celestial actual, coneixeràs a algú sensible i atent als teus sentiments interiors sense que necessitis si més no expressar-los. En els propers dies la comunicació entre tu i la teva parella millorarà i serà menys formal. I vet aquí! Et sentiràs com una especialista en comunicació per una vegada en la teva vida!.

Verge Podries desitjar treballar per armar un pla. De vegades prefereixes l'espontaneïtat i treballar en projectes a mesura que es presenten. Però podries estar tan ocupat / a amb el que estàs fent que necessites organitzar-te millor. Donada l'actual alineació celestial, podries sentir una mica de atosigamiento. Tracta de no entrar en pànic. Si necessites ajuda, busca el consell d'alguna amistat.

Balança Podries trobar-te amb algú que et tregui de polleguera. No t'enfades amb facilitat, però avui podries perdre els estreps sense major problema. La influència de l'actual configuració astral podria augmentar aquestes petites molèsties. Tracta de mantenir el sentit de l'humor. Si pots riure de el comportament dels altres, no hauries ofendre't amb tanta facilitat. En algun punt tots tenim un mal dia, de manera que avui tracta de mantenir la distància..

Escorpí Amb l'actual configuració celestial, podries trobar algú molt interessant en el teu cercle social. Podria tractar-se d'una figura controvertida. Fins podria ser una persona famosa. La seva energia i discurs intel·ligent et inspiraran. Si tens l'oportunitat de parlar a soles amb tal, tracta de fer-ho. Podries establir una connexió forta amb un esperit afí. Podries aprendre alguna cosa important a mesura que vas coneixent millor.

Sagitari En aquest moment podries ser molt afectuós / a amb la teva parella. L'energia astral en joc està fent cremar aquestes passions. Podries desitjar organitzar una nit junts molt especial. Potser hauries de preparar un sopar deliciós per a tal. O potser prefereixis anar a un restaurant romàntic per sopar amb un bon vi de per mig. Troba una manera de fer-li saber quant li vols i admires.

Capricorn Podries trobar-te amb una nova figura d'autoritat. Potser tinguis un nou cap a la feina. O potser treballaràs en un projecte amb un altre supervisor. Potser hagis de fer alguns ajustos amb relació a la persona que ara està a càrrec. Pren-te un temps per conèixer com és. Amb l'energia astral en joc, pots guanyar-te la seva amistat i respecte sempre que caminis amb cura.

Aquari Podries trobar-te amb una nova figura d'autoritat. Potser tinguis un nou cap a la feina. O potser treballaràs en un projecte amb un altre supervisor. Potser hagis de fer alguns ajustos amb relació a la persona que ara està a càrrec. Pren-te un temps per conèixer com és. Amb l'energia astral en joc, pots guanyar-te la seva amistat i respecte sempre que caminis amb cura.

Peixos Amb l'actual alineació astral, potser hagis de treballar per mantenir la pau. Els teus companys de treball podrien discrepar sobre alguna cosa. Algunes fortes personalitats podrien tenir opinions conflictives. El teu desafiament podria ser que els ajudis a trobar punts en comú. Podries actuar de mediador, establint la comunicació entre les parts oposades. La teva tranquil·litat i confiança ajudaran a calmar els ànims perquè tots siguin més racionals.

tracking