Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració planetària d'avui indica que has de tenir obertura a rebre l'orientació d'altres. Podries tenir un cap o mentor que té més experiència en una àrea determinada. Potser tingui la perícia comercial que a tu et falta, o potser tingui més èxit amb les seves inversions financeres. Si pares atenció a les seves paraules avui, podràs aprendre alguna cosa que t'ajudarà en el creixement de la teva carrera.

Taure L'aspecte en joc avui podria inspirar a oferir alguna cosa especial a la teva parella. Potser li sorprenguis amb un sopar sense previ avís en un restaurant car. O potser passin un moment íntim assaborint un bon vi a la llum de les espelmes. Agasájale amb ostres o un car caviar. Fes alguna cosa realment extravagant per demostrar-li quant t'importa. Dóna des del cor i fes que sigui una vetllada inoblidable. El teu generositat serà apreciada!.

Bessons Amb l'aspecte en joc avui, sentiràs desitjos de comprar un article de luxe. Potser estiguis pensant en la riquesa i el que significa tenir seguretat econòmica. Tot i que aquesta no és encara la teva realitat, ¡podria ser-ho un dia! Pensa en realitzar inversions en coses que ofereixin una imatge reeixida.

Cranc Avui podries decidir córrer un risc financer d'algun tipus. Amb l'aspecte celestial en joc, tens ànsies de expandir una mica. Potser compris accions o bons sobre els quals vau investigar. Podries considerar-los una bona inversió. Si el teu instint et diu que els compris, confia en ell.

Lleó Si has estat tractant d'aconseguir un augment o una promoció, avui podria ser un moment afortunat per a tu. La configuració planetària actual està despertant alguns canvis interessants en el tema carreres. Potser escoltis sobre una oportunitat laboral a través d'un amic. O escoltaràs paraules d'alè del teu cap. Definitivament rebràs informació important, així que mantingues els teus orelles ben parades avui! I si se't presenta l'oportunitat, sigues audaç a l'anar darrere dels teus somnis.

Verge En l'actualitat es necessita gent que inventi noves direccions, ja sigui en política, ciències socials, humanitats o religió. Per sobretot, necessitem gent a punt per prendre els primers passos en noves direccions i així puguem veure si certes idees són viables. L'energia astral en joc et donarà la inspiració necessària per fer tal en aquest moment. Tens la capacitat de dirigir, així que ja pots anar començant.

Balança Potser hagis decidit ignorar la lluita materialista de la societat consumista contemporània però avui hauràs doblegar una mica i organitzar la teva vida. Sense importar on vives, avui és un bon dia per posar-se a el dia amb velles factures o realitzar totes les reparacions menors que siguin necessàries.

Escorpí Amb l'aspecte en joc avui, les teves conviccions espirituals sobre la germanor, l'amor i la humanitat sortiran a la superfície i sentiràs la compulsió de parlar-li a la gent de les teves veritats místiques. Desafortunadament, ells no senten la compulsió de escoltar-te. Prepara't per a un rebuig més o menys total. El món és un lloc massa racional i materialista per a tu de vegades.

Sagitari Sempre es pot confiar en els teus contribucions a les discussions, ja sigui que et afectin o no. És clar que en general has consells útils d'impartir, i la teva saviesa és sovint apreciada. Però no sempre. Avui, per exemple, poden sorgir situacions complicades, i et costarà distingir entre el que està bé i el que està malament. Assegura't d'haver mirat la situació des de l'exterior abans d'emetre la teva opinió.

Capricorn Se't podrien ocórrer algunes idees noves en la teva vida professional. L'alineació astral et pot fer pensar sobre la teva carrera futura de manera completament nova. Et asociarás amb persones amb qui mai haguessis pensat tenir contacte un temps enrere. Desapareixeran tots els estereotips.

Aquari Decididament, l'energia astral t'està empenyent a tenir experiències altruistes. Sentiràs inspiració per involucrar-te en temes socials que ajudin a la humanitat, perquè el viure tot sol per a tu ja no et satisfà. Per tant, qualsevol treball que tinguis que es relacioni amb ajudar als altres, ja sigui a nivell privat o grupal, mereix tota la teva atenció en aquest moment.

Peixos Ets més consent que ningú a l'saber que és inútil el comprometre a alguna cosa sense un pla o mapa clar de la situació. Probablement utilitzis aquest dia per establir tal pla per al futur, com un cronograma o planificació per al teu treball. La decisió o resposta que resulti dels esforços d'avui podrien ser un pilar en l'evolució dels teus plans.

tracking