Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'alineació celestial et hauria de posar en contacte profund amb el teu jo interior. Durant aquest període de gran agitació i gran canvi planetari, és important que construeixis una casa interior que pugui suportar qualsevol prova. Avui descobriràs que l'estabilitat que alguna vegada venia de la teva família, ara ve de tu. Et sents molt fort per això.

Taure Avui podràs creure en el teu èxit i ningú podrà negar-ho! En realitat, l'energia astral en joc hauria de començar a brindar-recompenses pels teus esforços. Però no et satisfacis amb una sobtada gratificació. Segueix treballant bé, només confia en tu, i confia que estàs en el camí correcte per aconseguir fins i tot majors satisfaccions!.

Bessons És un bon dia per arribar a altres persones, ja que l'atmosfera suggereix que podria existir una conclusió decisiva per a una meta molt anhelada. A la feina, particularment, podries rebre un suport d'una persona experta en el teu camp. Avui, les relacions o els començaments de noves amistats podrien brindar oportunitats interessants.

Cranc Velles històries familiars estan tornant per perseguir-te, és veritat. Però almenys això et dóna l'oportunitat de exorcitzar d'una vegada i per totes. L'actual alineació planetària et demanarà que entenguis que la teva identitat no es compon d'experiències passades que no tenen res a veure amb tu. Deixa que les teves relacions i els teus ansietats es mantinguin on són i segueix recorrent el teu propi camí, sense obstruccions.

Lleó Ja que tens tal imaginació avui et vindrà a la perfecció. La configuració planetària probablement t'inspiri per mobilitzar les energies d'un grup. El teu fort serà el treball grupal, ja sigui dins d'un context professional, acadèmic, polític o personal. Dissipa tot pessimisme persistent. El teu propòsit a la vida s'està aclarint!.

Verge Aquest període actual et empenyerà cap a la veritat i l'estabilitat. Ja és hora que trobis un entorn que concordi amb la imatge que tens de tu mateix / a. L'energia astral en joc et ha d'incitar a que trobis un lloc dins teu que es porti millor amb el teu estil de vida i els teus sensibilitats.

Balança Potser de moment i regularment et passa pel cap qüestions sobre la salut. La configuració celestial et pot incitar perquè tinguis més cura del normal amb el teu organisme. Si tens la necessitat de mimar-te i brindar al teu cos el que necessita, ara és el moment per fer-ho! Vés a gimnàs i sal a caminar. Et sentiràs molt millor després de començar.

Escorpí Avui emergeixen els teus millors qualitats. Qui no voldria ser fiable i eficient? No obstant això, alguna vegada et vas preguntar si els teus esforços van ser gratificats com es mereixen? Aquest dia et encoratja per fer-te valer més dins de el marc de la teva ocupació, el teu equip, o potser encara dins de la teva família.

Sagitari Has de prendre un examen avui? ¿Realitzar un informe a la feina? Una cita al gimnàs, o alguna competència gimnàstica? Pots confiar en el dia que t'espera. L'energia celestial en joc et promet res més que satisfacció total. I, si has estat sentint que tens algun talent intern el qual encara no vas poder treure, ara seria un bon moment per treure-ho i posar-ho en joc.

Capricorn El camí cap a la felicitat semblés ser que de moment no té final. El mes passat vas ser capaç de prendre un respir, però ara tot sembla anar a la màxima velocitat de nou. Les teves frustracions van tornar, vas tornar a caure en els teus hàbits dolents, i de nou t'estàs tornant impacient. Avui, l'energia astral et pot fer prendre consciència que has d'intentar ser menys materialista i tenir més autenticitat.

Aquari La configuració planetària és una influència de clarificació excel·lent, dissipant qualsevol boira que tinguis en els teus pensaments. Aprofita aquesta atmosfera per a prendre nota de tots els plans professionals o acadèmics que encara necessitin aclarir-se. Si hi ha dubtes, és millor especificar bé les coses.

Peixos Potser durant els últims mesos hagis estat vivint un apassionat i fort romanç. L'energia astral d'avui alleuja una mica la tensió i actua per baixar una mica de to la relació. I gràcies a Déu, també! Sembla que aquesta parella estava consumint més i més de la teva energia. Si la passió de la relació et va preocupar o et va espantar, ara ja pots relaxar-te. Molt aviat tot tornarà a la rutina ordenada que tant et reconforta.

tracking