Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Posseeixes una forta inclinació i facilitat per ajudar les persones en problemes. No obstant això, és possible que no t'hagis permès desenvolupar aquests dons naturals. Si has notat que moltes persones espontàniament vénen a tu i t'expliquen els seus problemes, ja siguin amics o persones de la teva vida professional, ja és hora que pensis en afinar les teves habilitats i potser fins fer-les servir professionalment..

Taure Potser no et sentis tan en forma com de costum. Potser hagis notat una manca d'energia no característica en tu. Aquest és el moment per trobar la causa de el problema. Per què no veus a un doctor o li demanes consells a un amic? L'energia celestial en joc suggereix que li prestis atenció a qualsevol petita molèstia física abans que sigui una cosa seriosa.

Bessons Els viatges psíquics a la ment et reportaran satisfaccions en el dia d'avui. Realitza un enfocament creatiu cap a l'exploració de la teva pròpia consciència i veu quin tipus d'acte-descobriments pots fer. L'aspecte en joc avui t'està ajudant a trobar estabilitat en les teves tendències artístiques. Busca les respostes en el teu interior a canvi de preguntar en institucions externes.

Cranc Les societats properes i les relacions íntimes estan al teu favor avui. L'estabilitat en aquesta àrea de la teva vida és gratificant i molt reconfortant en aquest moment. Parla amb seguretat però no massa. Pots comunicar moltes coses sense paraules. L'alineació especial d'avui està unint l'amor i la dependència en el teu món.

Lleó La teva llar i família jugaran un paper més important que de costum avui gràcies a l'energia en joc. Restablireu una major sensibilitat i simpatia cap als integrants d'aquesta àrea de la teva vida. És possible que una lenta reestructuració estigui passant en aquest moment. Agrega una mica de creativitat i veuràs que els teus esforços no han estat en va.

Verge Quina eloqüent camines avui! Simplement et rehúsas a baixar-te de la tarima. Potser t'hagis convençut que la gent està sent enganyada i sents que és el teu deure obrir-los els ulls. Desafortunadament, amb l'aspecte celestial en joc, els teus esforços donaran pocs resultats. Però qui va ser capaç alguna vegada d'aturar a la teva creació d'un futur millor!

Balança Avui seràs com un portaveu il·luminat! On vulguis que vagis, indubtablement et resultarà difícil tenir idees pròpies. L'alineació astral et connectarà amb el pensament "col·lectiu" fins al punt que les teves idees bé podrien reflectir la de moltes altres persones.

Escorpí No pensis que la teva relació amb la teva parella pot estar millor del que està en aquest moment. Expressa els teus somnis, dubtes o desacords que puguis tenir amb ella. L'energia celestial en joc t'ajudarà a formular el que normalment és inexpressiu, així que aprofita-ho! Si no confesses els teus pensaments més íntims podries romandre en un estat de permanent insatisfacció.

Sagitari L'alineació astral actual generalment afavoreix els somnis més que a la realitat. Per tant, si alguna persona obertament declara la seva hostilitat cap a tu (la qual cosa probablement passi avui), podràs refugiar-te amb facilitat en el teu propi món de somnis. Quan t'imagines per sobre de totes les coses, com un mestre Zen, podràs transcendir les frustracions del dia.

Capricorn Avui, la teva intuïció és a l'màxim, ja que amb l'energia astral en joc avui, hi haurà poc que escapi la teva atenció. ¿Aprofitaràs les teves percepcions per enfilar més esglaons de poder? Podries a el menys intentar-ho. Les teves intencions semblen bones i pures.

Aquari Li prestes atenció al teu ésser interior? ¿Examines les motivacions darrere dels teus actes i pensaments? ¿Preses notes dels teus somnis algunes vegades? Si fas de la introspecció un hàbit, el dia d'avui et brinda una oportunitat per conèixer-te a tu mateix / a en profunditat. Ja sigui el teu enfocament psicològic o espiritual, la influència del dia facilitarà l'anàlisi i comprensió de tot el que saps 'sense ser conscient que ho saps!

Peixos Pot ser que estiguin passant algunes transformacions en la teva vida professional. L'aspecte celestial en joc portarà noves i inesperades obertures on treballes. Potser aparegui una dimensió artística en la teva vida professional, si no és que ja hagi passat. Aquest és un bon moment per treballar en col·laboració amb altres persones.

tracking