Prediccións del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Amb aquesta energia celestial en funcionament podràs tenir un temps d'alegria i diversió. Potser et juntes amb alguns amics per algun esdeveniment social. Podrien sortir a ballar a un club. O assistir a algun espectacle musical. Gaudiràs compartint amb persones que comparteixen la teva alegre punt de vista. És un bon dia perquè coneguis noves amistats. No temes donar el teu número de telèfon i parlar amb persones interessants.

Taure Avui potser no tinguis molta paciència amb les bestieses de la gent! Podries estar una mica inquiet o molt sensible. No permetis que et fotin. Probablement necessitis estar a soles durant un temps. L'aspecte en joc d'avui podria accentuar la teva necessitat de qualitat de temps en soledat. Troba un lloc que et relaxi i permet-te descansar. Si avui vols estar a soles, fes-ho!.

Bessons Podria ser el moment per començar a compartir. L'energia astral et incentivarà a experimentar. Si sempre et presentes d'una sola manera, segurament gaudeixis expressar d'una forma una mica diferent. Encarrega't d'una reunió de negocis en comptes de deixar als altres el control. O sé més ferm amb aquesta coneguda atractiva, fes que s'assabenti que et plau. Avui et sentiràs bé a l'ésser audaç.

Cranc Pots decidir canviar la teva imatge d'alguna manera. Sentiràs inspiració per ser el centre de l'escena. Et divertiràs invertint en alguns vestits per a negocis que tindran molt estil. O compraràs un article valuós, com un rellotge o cartera elegant. Voldràs presentar una imatge de sofisticació i poder. Els colors que triaràs seràs audaços, com el groc, vermell o ataronjat.

Lleó Acabaràs un projecte. Potser has estat durant setmanes escrivint o llançant un nou pla de màrqueting. Avui arribaràs a punt culminant. Amb els canvis de la alineació planetària, podràs prendre un petit descans. No tinguis pressa amb alguna cosa nova. Dóna't temps a descansar i reflexionar sobre tots els teus èxits. A la llar, hauràs redecorat o remodelat alguna cosa recentment. Pren-te temps per admirar el teu dur esforç.

Verge Avui podries desitjar sortir i connectar-te amb la mare natura. L'alineació astral t'està encoratjant que posis els peus sobre la Terra. Podràs desitjar sortir a caminar en bicicleta vorejant un llac o una muntanya. O podries sortir a córrer pel bosc. Assegura't de passar un dia tranquil, lluny dels que et transmeten les seves pressions. En aquest moment la millor medicina per a tu és la natura.

Balança Atès l'aspecte còsmic, podries estudiar les teves finances. Podries estar pensant en comprar noves accions perquè els diners es multipliqui. O podries avaluar la compra d'un cotxe nou o un ordinador. Abans de fer cap moviment sobtat, desitjaràs investigar una mica. Però, en general, si t'ocupes, aviat incrementaràs el teu benestar econòmic.

Escorpí Rebràs algun consell conflictiu sobre alguna cosa. La configuració celestial vol dir que hauràs de prendre algun temps per descobrir la veritat. En un ambient de negocis escoltaràs rumors de conflictes. Una persona dirà que la teva companyia està en problemes, mentre altres diran que els guanys estan altes. No t'inquietis o preocupis. Fes una mica de recerca i descobreix els fets objectius.

Sagitari Sentiràs una sensació d'ambició incrementada amb aquesta configuració celestial. Tindràs en compte totes les teves opcions i grans somnis. Potser decideixis tornar a l'escola per realitzar un nivell d'estudi avançat. O pot fer-te adonar que realment et vols mudar a un altre lloc. També la teva relació sentimental estarà en la teva ment per aquests dies, i prendràs decisions que afectaran de manera important al teu futur. És un meravellós moment per realitzar un canvi audaç.

Capricorn En aquest mateix moment estaràs majorment visible. El teu esforç i treball cridarà l'atenció. Col.legues de negocis buscaran la teva companyia, esperant poder connectar-se amb algú de la teva talent. O rebràs una oferta laboral del no-res. No prenguis cap decisió precipitada. Amb l'orientació d'aquest dia, pren-te el teu temps per considerar qualsevol oportunitat que aparegui en el teu camí.

Aquari Potser, avui els teus esforços es veuran recompensats. Si has passat llargues hores treballant en un projecte important, potser rebràs elogis sobre els teus esforços. Descobriràs que un assumpte de negocis o un client influent voldrà utilitzar els teus serveis. Et sentiràs triomfant i feliç. A la teva llar, et sentiràs fantàstic sobre una relació sentimental que està en un molt bon moment.

Peixos Decidiràs oferir ajuda a algú que la necessiti. Potser li diguis algunes paraules encoratjadores a un amic que estigui passant un mal moment. O potser alegres a algú amb comentaris agradables i un càlid sentit de l'humor. O li donis un cop de mà a un parent que estigui passant necessitats. Podria ser que li oferissis un préstec a algun ésser estimat. O que et ofereixis de voluntari per cuidar els fills a algú.

tracking