x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Prediccións del zodíac

Actualitzada 12/11/2020 a les 06:48
Àries
Si encens el motor del teu cotxe i comences a manejar sense treure el fre de mà, possiblement pensis que el motor està funcionant malament. Aquest és el tipus d'error d'absència mental que et passarà a l'escola oa la feina, a causa de la influència dels planetes. Encara vegis que els teus plans comencen a tenir èxit, frena la teva eufòria.
 
Taure
Avui coneixeràs un nou grup de persones. Faràs bons contactes, per promocionar a tu i als teus serveis. Amb l'energia astral actual en joc, aquest és un bon moment per ser audaç i córrer riscos. Acosta't a aquest gerent corporatiu i presenta't. Parla amb seguretat i creativitat. Has de poder comunicar les teves idees de manera poderosa avui. Així que veu després del que realment vols!
 
Bessons
Aquest és un d'aquells dies en què finalment comprendràs on està ubicada la teva vida professional. Aquesta claredat et posarà en una situació delicada a la feina, perquè et permetrà veure el que altres no poden. Al final, els altres respectaran el teu punt de vista. Veuràs, quan et reafirmes, les situacions canvien.
 
Cranc
Si estàs involucrat en un treball intel·lectual de qualsevol tipus, resisteix la temptació de llençar tot el que hi ha sobre el teu escriptori i començar de nou. Pensaràs que res del que fas està prou ben fet o és prou meticulós, i que els teus treballs no et van deixar res més que clixés. Però això no és per res així.
 
Lleó
La configuració celestial avui et farà sentir molt sensible. Et sentiràs ofès a la menor crítica, i les teves accions i les activitats dels que t'envolten sobtadament et resultaran superficials. Què passa? Serà el moment de canviar de feina? O potser és només la teva actitud que necessita reajustar. No et preocupis, aquesta fase passarà.
 
Verge

Amb la configuració celestial podries estar amb ànim de divertir-te. Probablement no tinguis moltes ganes de treballar. Potser decideixis compartir fins a la més banal de les teves bromes amb els teus companys de feina. Podries entretenir oficiant de comediant de l'oficina. No et costa molt fer que la gent rigui. El teu enginy i formes atrevides sempre aconsegueixen riallades.

Balança
Avui et sentiràs nervis sobre algun tema, a causa de l'energia astral en joc. Tracta de no permetre que una manca passatgera de confiança et desil·lusioni. Tracta de connectar amb mantres positius o mantingues una conversa inspiradora amb un amic. Saps de què ets capaç; no perdis de vista el teu talent. Avui podrien presentar algunes oportunitats meravelloses si aconsegueixes superar la teva ansietat.
 
Escorpí
Amb l'actual influència planetària, el dia podria requerir d'una mica més gentilesa. Si pressiones massa en una direcció, podries descobrir que pateixes més contratemps. El millor és que avui siguis receptiu / a i deixis que les coses flueixin cap a tu. Si romans obert a l'energia i idees que la gent et porta 'podries trobar alguns tresors especials en el llindar de la teva porta!.
 
Sagitari
Aquest no és un dia per córrer riscos. La configuració planetària et incentivarà a realitzar decisions que aniran contra la llei i el sentit comú. Només perquè sents que les coses van massa lentes no és excusa per a un judici dolent. Si et descobreixes pensant, "Comencem a construir sense l'autorització necessària", o, "Sortim de viatge a l'exterior sense les vacunes requerides", es et adverteix, pensa-ho dues vegades.
 
Capricorn
Con esta alineación planetaria sin dudas enfrentarás el día por delante de una manera frenética. Tendrás ansiedad por clarificar tu situación financiera, tus problemas profesionales o tus aflicciones emocionales y estarás determinado a encontrar los medios para hacerlo inmediatamente. Pero tu espíritu imprudente fue el que te colocó en estas situaciones en primer término. Dada la actual orientación, ¡deberías intentar controlarte!.
 
Aquari
Últimament has desitjat reconeixement social i èxit, i has estat molt més actiu en la glamurosa vida social que l'usual. Fins t'has sorprès a tu mateix fent-te noves amistats. Avui, però, la configuració celestial et inspirarà a preguntar-te si val la pena quedar-te amb alguns dels socis que tens. Per dir la veritat, ¡alguns d'ells són veritablement molestos!
 
Peixos
Aquest és un moment per pensar en les teves relacions. Si tens socis en el treball segurament necessitis ajuntar-te amb ells per revisar l'estat dels negocis. En la teva vida privada, hauràs repensar els teus plans de vacances i potser fins a considerar compartir una casa amb amics. No necessites irritar. L'enuig no resol res sota una alineació planetària com aquesta.
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts