Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els planetes i la seva influència indiquen que trobaràs alleujament per a la intensitat d'emocions, ja que l'aspecte en joc està associat amb una necessitat de variació i novetat més que amb emocions profundes. És un dia perfecte perquè visquis una mica.

Taure Si necessites realitzar càlculs, aprofita els moviments planetaris d'avui. La influència astral actual està associada amb el pensament agut i la ràpida resolució quan es tracta de calcular i resoldre coses. Aquest és un moment perfecte per revisar pressupostos, informes, propostes, comptabilitat o qualsevol cosa que requereixi de concentració mental.

Bessons Mantenir-te ocupat amb diverses coses alhora satisfarà a l'alineació planetària d'avui. El desig per una considerable estimulació mental i física està connectat amb l'aspecte en joc, i l'estar sense fer res no et farà sentir bé. Les activitats no són una cosa nova per a tu. Si hi ha coses que hagis acabar de fer, avui és el dia.

Cranc Avui hauràs de tenir llapis i paper a mà. L'energia celestial en joc estimularà les teves qualitats creatives i intel·lectuals. Escriure, poemes, articles, ficció oa la teva diari, són totes formes de comunicació que avui funcionaran per a tu millor que mai. El valor cinètic de moure un llapis sobre una pàgina pot resultar extremadament tranquil·litzant, i és rítmic.

Lleó Avui pots confiar més que mai en els teus instintos.Sin importar el que els altres et vegin o no com insensible, es pot confiar en els teus impressions i pensaments resultants. Segueix el teu primer pressentiment en el que sigui, sense pensar-ho dues vegades.

Verge Avui se't passarà una idea interessant. Potser trobis inspiració per enfocar la teva carrera de manera diferent. Potser tinguis una visualització d'un camí diferent per a tu, un que et brindarà majors satisfaccions. Tot i que pot portar algun temps convertir aquest somni en realitat, permet-te explorar aquesta opció.

Balança De vegades ets una mica tossut / a, especialment quan has tingut un desacord amb algú. Et resulta difícil admetre que podries estar equivocat. L'aspecte en joc t'ajudarà a fer les paus amb tothom. Si hi ha un ésser estimat o un amic amb qui hagis tingut problemes, aquest és el dia ideal per reconectarte amb ell.

Escorpí Avui et sentiràs obert / a a fer nous amics. T'adonaràs que el teu cercle social s'ha estancat una mica. Et beneficiarà connectar-te amb diferents tipus de persones en aquest moment. Deixa que l'afectuosa i afectuosa energia de l'alineació astral del dia t'ajudi a obrir-te. Parla amb el veí que no coneixes.

Sagitari Avui trobaràs una solució nova per a un vell problema. L'alineació planetària et portarà energia positiva i creativa. Podries prestar atenció a un projecte de l'passat. Potser es tracti d'una cosa que en algun moment vas tractar de fer, però no va funcionar.

Capricorn Aquest és un bon dia per treballar en el canvi de vells models. Tens una certa manera de mirar la teva vida. L'aspecte en joc et encoratjarà a fer servir un filtre diferent. Potser hagis examinar la teva vida des d'una perspectiva més espiritual. Estàs en un camí de recompenses? Et sents feliç i la teva vida en general, o sents que encara has de créixer més?.

Aquari Assegura't de cuidar-bé avui. Amb l'energia celestial en joc, hi haurà tensió nerviosa. Evita el contacte amb la teva mare si la relació és tensa, ja que les chances d'estrès o desacords són forts. Tracta d'apartar-te de tot el que sigui estressant avui, pren-te un descans. Troba formes de portar pau mental i un molt necessari relax a la teva vida.

Peixos Si tens una relació difícil amb la teva mare, probablement sigui bona idea evitar el contacte amb ella avui. La influència dels planetes en aquest moment augmenta la possibilitat de conflicte. Si et sents especialment emocional, pots trobar la teva mare insensible o freda. Si sents la necessitat de contenció o de parlar amb algú, considera algun amic íntim o realitza una activitat que et relaxi.

tracking