La proposta del dia

Fes el teu herbari!

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Fes el teu herbari!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-‘FES EL TEU HERBARI!’

En aquest taller familiar, el tècnic explicarà d’una forma senzilla com identificar la planta, les seves característiques, les seves propietats, hàbitat, forma, parts i moltes més curiositats! Hora: 10 h.

Centre d’Interpretació del Comapredosa. La Massana.

MÚSICA

-'ENRIC EZ'

Fes un vermut amb Enric EZ.

Hora: 12.30 h.

La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

-'RAFA PONS'

Rafa Pons segueix amb la seva gira de presentació de La guerra del sexo, el seu sisè treball discogràfic. Un treball en el qual torna a incidir en aquesta manera seva tan particular i mordaç de narrar la quotidianitat amb la qual ha forjat la seva trajectòria musical. Hora: 22 h.

La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

-'DJ NIGHTS'

Sessions temàtiques d’indie.

Hora: de 21 h a 23 h.

Hard Rock Cafè. Andorra la Vella.

JORNADES

-'13es JORNADES GASTRONÒMIQUES - CUINA DE TARDOR'

Vine a descobrir les engrescadores propostes culinàries que els restauradors de la Massana han enllestit per a aquesta edició de Cuina de tardor de La Massana Fogons.

Per tota la parròquia. La Massana.

ACTIVITATS INFANTILS

-'TEIXIM D’ART’

Des de quan es fan tapissos? Com es fa el macramé? Què ens cal per fer punta de coixí? Quina diferència hi ha entre els fils i les llanes? Com s’utilitza un teler? Si vols les respostes, participa en aquesta activitat en què s’entrellacen el Taller tèxtil i el CAEE.

Hora: de 10.30 a 12.30 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

-'ESTRIPAGECS: CONTRASTOS, FUSIÓ I MEMÒRIA'

L’exposició és un recull polièdric de l’activitat artística de l’andorrà Pere Moles. Hi trobem algunes de les seves obres més destacades, des de l’escultura fins a les arts pictòriques o el disseny gràfic, i, fins i tot, flirteja amb l’interiorisme i l’art digital, totes amb els estripagecs com a eix central.

La Cortinada. Ordino. Fins al 10 de novembre.

-'JOSÉ LUIS PASCUAL'

Exposició de José Luis Pascual. La mostra consta de 17 quadres (ceres sobre arpillera, tela o cartró) i 9 escultures de ferro Corten.

Art al Set Galeria.

Andorra la Vella. Fins al 31 d’octubre del 2020.

-'LLUM DEL ROMÀNIC’

Exposició amb una trentena de peces que reinterpreten l’art pictòric romànic, andorrà, català i europeu.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’octubre.

VISITES

-'VISITA GUIADA PER ANDORRA LA VELLA'

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Al nostre punt de trobada comencem explicant i analitzant l’escultura La noblesse du temps del geni Salvador Dalí. La majoria de la gent en desconeix el significat i la història. Fem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobem al llarg de l’acurat recorregut que hem escollit.

Hora: a les 10.30 h i a les 17.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

-VISITA GUIADA A ESCALDES-CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TRMAL'

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en lahistòria de la parròquia. Cada dia a les 18 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking