Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La configuració celestial promet un nou coneixement pel que fa a les relacions amoroses. Espera el sorgiment de passió en les teves trobades romàntics. Les relacions amb els fills també tindran més presència en la teva vida, i els projectes creatius estaran incentivats per la teva intuïció natural. De la banda negativa: et descobriràs absorbint massa sentiments dels que t'envolten. Aprèn a protegir-te psíquicament.

Taure El pla astral portarà contratemps a la feina. No obstant això, aquests fets et portaran cap a noves oportunitats i avanços. En termes de negocis, el futur es veu prometedor, encara que la naturalesa inesperada dels canvis necessitarà de molta feina extra. A la banda negativa: durant aquest període de transició, no esperis poder passar massa temps a casa.

Bessons L'alineació planetària et farà sentir força, vigor, i ganes d'avançar. Es manifestarà un nou sentit del teu propi poder. A la feina, l'optimisme i entusiasme regnaran, també pot ser que rebis un augment salarial. El mes que ve, possiblement avenços a raó dels teus esforços, encara que per moments sentis que no estàs anant enlloc. No és la qüestió. Agafa't fort de la teva optimisme.

Cranc Les coses a la llar i la família milloraran. L'alineació planetària promet un nou enteniment i sentit de la unitat amb parelles, fills i tots aquells que visquin sota el teu sostre. També espera poder acostar més cap a amistats i familiars. Decidiràs fer canvis a casa teva, com renovar el mobiliari o redecorar. És un bon moment per estudiar Feng Shui.

Lleó Aquest dia el teu signe se sent amb molta més força, vigor, i seguretat. El teu concentració serà especialment aguditzada. Els reptes que haguessin estat opressius fa una setmana enrere, ara semblaran possibles, per tant és un bon moment per finalitzar velles tasques i començar amb nous i interessants projectes. No pensis massa en la totalitat de la situació, fes les coses pas per pas, i els resultats t'aniran fent sentir millor. V

erge Pensa en el que pots fer per afegir-li sal al teu treball. La creativitat sembla ser la estrelleta del dia des de tots els flancs. És important que pensis en què et fa saltar del llit cada matí. És només el teu sentit de l'deure? És a causa de les teves necessitats econòmiques? O és simplement per l'alegria de viure? Considera les teves motivacions i adapta les teves accions en conseqüència

Balança Les tres paraules més importants per a tu avui són "Amate a tu". Irradies molt afecte i creativitat. Recorda que és important tenir un espai intern per aquesta energia també. Bríndate a tu mateix o mateixa l'amor que et mereixes. Els altres notaran la teva brillantor, i el sentiment serà contagiós. L'alineació planetària està despertant les emocions.

Escorpí Temes referents a la llar ocuparan el teu temps; podria tractar-se que un dels teus éssers estimats no està prenent seriosament la seva responsabilitat en les tasques de la llar. Potser un dels teus familiars o company d'habitació semblés no estar fent res, sense responsabilitzar-se per les seves accions. La configuració celestial està suggerint que hi ha un gran element emocional en aquesta àrea de la teva vida en aquest moment.

Sagitari Considera els aspectes teus que no sempre comparteixes obertament amb els altres. Podria ser que aquesta reserva d'emocions tingui més efecte en les teves accions externes del que creus. Pensa en l'aspecte en joc d'avui com el començament d'una nova tendència en la teva vida. Fes un pla per treure més de la teva passió interna a la llum. No hi ha res a amagar.

Capricorn Potser hi hagi una confusió amb aspecte al teu balanç bancari, assumptes legals o finances grupals en el dia d'avui. Potser no estiguis sent molt realista quan es tracta de gastar amb el guardar. Es consent de com els teus actes afecten a les altres persones de la teva família. És important que tinguis en compte les seves necessitats així com les teves. L'alineació astral d'avui et demana que comencis de zero en aquests temes de manera positiva.

Aquari Els temes econòmics tindran una forta alça pels canvis de la alineació planetària. Això implicarà un increment en diners guanyat mitjançant els teus esforços, o significarà fons obtinguts mitjançant inversions, acords o herències. Obeeix als teus instints quan es tracti d'inversions sòlides en accions, bons o propietats. No obstant això, aquest no és un bon dia per al joc. Estigues lluny del que sigui que et faci gastar!

Peixos La configuració celestial actual anuncia nous començaments respecte a el despertar de la consciència. Els primers signes d'això apareixeran en forma de somnis vívids i intensos. Escriu-los, deixa'ls a un costat i després posa't a analitzar-los. Et sorprendràs a l'descobrir el que signifiquen. Més mundanament, els teus finances prometen incrementar-se, possiblement mitjançant inversions o altres ingressos passius. Confia en la teva intuïció.

tracking