Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Extremes fluctuacions en la teva salut et faran pensar més detingudament en el que significa tenir una bona qualitat de vida. Hi haurà lentes transformacions en la manera en què et cuides a nivell físic, però definitivament ocorreran. Realitza una connexió més consenteix entre la manera en que tractes al teu cos i la manera en que el teu cos et tracta a tu.

Taure Amb la intenció de sentir seguretat, trobaràs que estàs realment corrent d'alguna cosa o algú que és molt important en la teva vida. Veuràs que quan intentis escapar a la direcció oposada, et donaràs de nassos amb allò del que intentes escapar-te. Has de saber que mai podràs escapar veritablement dels teus problemes. L'única manera és enfrontar-los i resoldre'ls.

Bessons El teu pressentiment és reforçat per una figura autoritària que confirma el que tu ja sospitaves. Felicita't per conèixer la veritat de l'assumpte, i segueix endavant amb la seguretat que et dóna aquesta interacció. El foc crema a plena crida dins teu i el teu sentit detectivesc està treballant a tota màquina. Et sentiràs com el gos que l'ajuda a resoldre el misteri al seu amo.

Cranc Xerrades íntimes amb la teva parella podrien revelar que algunes de les persones que freqüentes no són exactament forces positives en la teva vida. Pots estar passant per transformacions personals pel que fa als teus somnis i desitjos. Malauradament, sembla ser que algunes de les persones amb les que passes el teu temps estan en realitat evitant el teu exploració dels nous regnes de la teva vida que s'estan convertint en importants per a tu.

Lleó Pots estar passant per una transformació gradual pel que fa a les coses de la teva vida que més valores. Quins són els ideals, conceptes i principis pels quals advoques? Qui són les persones, i quines són les característiques que més t'importen? Després d'haver-les escrit, analitza la teva llista i pregunta't si la teva rutina diària realment alimenta o desenvolupa aquestes coses. Aquest exercici et donarà perspectiva pel que fa als ajustos que hagis de fer en la teva vida. V

erge Les teves emocions poden portar-te a extrems, i potser no sàpigues per què respons de manera tan intensa. Els planetes i la seva intensa energia podrien exagerar els teus sentiments. En general ets una persona bastant tranquil·la. És difícil fer-te enutjar o enfadar. Però ara sentiràs que les coses et molesten amb més facilitat. Mima't i tracta de pensar positivament. Estaràs bé mentre puguis romandre a l'marge i relaxar-te.

Balança A vegades et perds en el teu propi món de somni. Et resulta fàcil ignorar els temes pràctics. Avui no t'oblidis de prestar-li atenció als temes materials. Neteja casa teva, treu les escombraries i rentat la roba. I no oblidis examinar el teu pressupost. Durant les últimes setmanes no has tingut prou concentració en els diners. Tracta d'evitar gastar altres. Així no incurrirás en deutes.

Escorpí Per què no deixes veure el teu costat servicial? Aquest pot ser un moment excel·lent per fer alguna cosa especial per una persona en la teva vida per facilitar-li el dia. Probablement tens l'habilitat de donar-te compte quan algú necessita ajuda. Considera fer la teva bona acció del dia estenent-li una mà a qui la necessiti. Mostra el teu extraordinària habilitat per ser una persona afectuosa i una amistat.

Sagitari Necessitaràs cridar l'atenció. Potser sentis que els teus esforços no estan sent apreciats en el teu treball. Hauries de parlar amb el teu cap sobre un augment o promoció. O potser decideixis fer-te càrrec d'un important projecte que augmentarà la teva visibilitat. Concentra't en generar més energia positiva en la teva carrera. Amb el teu vibrant personalitat i agut enginy, aviat guanyaràs els aplaudiments.

Capricorn En aquest moment potser sentis entusiasme causa de canvis recents. Potser t'has mudat a una nova localitat. O potser has començat en un nou treball. Fins i tot pot ser que estiguis explorant una nova relació romàntica. Hi ha energia positiva fluint en la teva vida, ajudant-te a diversificarte en noves direccions. Sentiràs un gran optimisme i anticipació. Et passaran bones coses.

Aquari Has començat un nou cicle emocional, i aquest pot ser un moment de gran renaixement. Et sentiràs com si estiguessis obrint els ulls a el món per primera vegada. Hi ha un sentiment que no tens res a perdre. Potser tinguis una perspectiva una mica cínica sobre el teu estat emocional, i per això no tems assumir riscos dels que normalment escaparies. Assumir riscos extrems sobre les coses et portarà a recompenses extremes - ja sigui per bé o per mal.

Peixos Assegura't de complir amb les teves promeses avui. Podries perdre credibilitat i confiança amb els que són els més importants per a tu si no ho fas. Aquest és un tema clau sota els aspectes en joc avui. Si per alguna raó no pots complir amb la teva paraula o promesa, parla amb la persona involucrada. Fes-li saber el més aviat possible el que passa, i així podràs mantenir els forts llaços que els uneix.

tracking