Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui ansiarás aplaudiments. L'aspecte en joc és incitar el teu necessitat que se't apreciï. Treballes molt dur i de vegades alguns no ho aprecien. Està bé insistir que se't reconegui. Parla amb el teu cap sobre un canvi ascendent en el laboral. O suggereix que voldries rebre un augment de salari. Fes saber que els teus esforços mereixen una recompensa. Tindràs una resposta ràpida i positiva.

Taure En aquest moment potser sentis ganes de tornar a començar de nou en la teva vida romàntica. Potser ja has deixat enrere una relació i vols ia abandonar el passat. Potser finalment et desfaci d'una situació que no era saludable per a tu. O potser vulguis reinventar una relació actual. Amb una mica de creativitat i una mica de comunicació sincera amb la teva parella, el cel és el límit. Els planetes et inspiraran a que facis alguns canvis.

Bessons Avui, has d'intentar evitar els malentesos amb la teva parella. Tot i que potser ara estiguis en una relació bona i saludable, potser no coincideixin en alguns punts. Ara és possible que sentis preocupació sobre alguna cosa que està succeint en el teu romanç. No deixis que les teves pors es converteixin en una cosa enorme. Intenta parlar amb la teva parella i aclareix les coses.

Cranc Avui potser vagis a coquetejar amb tot. A causa de l'energia animada i cridanera producte de l'energia celestial, potser et trobis intentant apropar-te a aquesta persona que se't fa tan atractiva. És possible que la atreguis amb el teu somriure càlida i murri. Sempre has tingut un caràcter gairebé infantil que pot crear un encanteri màgic sobre els altres. De manera que avui diverteix-te cridant l'atenció. Només intenta no ficar-te en tants problemes!.

Lleó Avui potser necessitis prestar atenció al teu cap o al teu supervisor. Potser sentis ganes de fer les coses a la teva manera, però has de tenir en compte les opinions del teu cap. Avui intenta respectar els desitjos poderosos i influents. No et estanys tant en els teus propis mètodes, ja que d'aquesta manera faràs que els teus col·legues es tornin en contra teva. Avui treballa en el compromís i la comunicació. V

erge Els temes relacionats amb romanços i nens estan al front del teu món en aquest dia. Si una situació relacionada amb aquest aspecte apareix, actua proactivament. Descobriràs que l'energia que posis en això no serà malgastada. L'energia astral poderosa del dia d'avui t'ofereix intel·ligència mental cap tu instint bèl·lic, ajudant-te a pensar abans d'actuar. Ets capaç d'aconseguir força baix l'aspecte planetari prevalent.

Balança Avui no deixis que les petites coses et pertorben. Recorda que la vida és massa curta per posar l'accent en coses insignificants. Els conflictes no resolts són com ferides que no cicatritzen. Ja sigui que avui trobis una solució o no, al menys digues el que penses. Els temes relacionats a relacions properes probablement creixin en aquest dia, per tant prepara't per lluitar contra ells. La configuració planetària d'avui et demanarà dinamisme en les teves paraules.

Escorpí Avui s'enfronta teves pors mentals més grans. Els temes relacionats amb la mort, renaixement i regeneració són importants per discutir amb els altres. Descobriràs que mentre més portes obertes trobis relacionades amb aquests intensos temes, menys temorós et semblarà. Necessitaràs molta transformació interna, i aquest és un bon moment per fer-ho amb honestedat i ganes. L'aspecte a tenir en compte en aquest dia és tenir coratge per pensar en idees valentes.

Sagitari El teu cap està exactament en la línia de la teva sentit de poder i agressió. Per tant, 'utilitza aquesta coalició interna al teu favor! El teu ser intern està llest per comunicar-se bé amb els teus majors qualitats. En resum, el teu ser està preparat per lluitar. Tens la intel·ligència i la força física per conquerir el que sigui. La configuració planetària del dia d'avui t'ajudarà a pensar abans d'actuar. És una combinació molt poderosa.

Capricorn Estàs arribant a la fase de l'espiral descendent d'un cicle anual en el que és temps de mirar cap a dins i escoltar els teus pensaments i estat mental ocult. Descobriràs que t'ajudarà una autoavaluació crítica per alleugerir l'equipatge innecessari de l'cicle passat per així poder portar més prosperitat i bona fortuna a el següent. L'energia astral t'ajudarà en aquest procés de mort cap a el renaixement.

Aquari Avui la comunicació dinàmica probablement t'ajudarà a llarg termini. Actua amb seguretat a l'moure't pel món i no et preocupis de les conseqüències. Les coses se solucionaran soles quan sigui necessari. Tingues la major precisió possible en la teva comunicació amb els altres. Qualsevol cosa que et molesti haurà de ser tinguda en compte. Les coses que no es diuen poden produir incomoditat física i mental.

Peixos Avui potser tinguis ganes d'atreure a algú. L'energia celestial en joc avui augmenta el teu necessitat que els altres et notin. Potser facis el paper d'un pretendent romàntic, comprant-li flors i afalagant a algú pel bell color dels seus ulls. O potser li enviïs un correu electrònic insinuant a algú. Avui és possible que intentis alguna cosa per veure si tal té interès en tu de manera romàntica.

tracking