Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Confia més en el teu costat femení. No permetis que altres et facin pensar que tenir-lo vol dir que ets més feble que els que són més masculins. Hi ha una força increïble en la sensibilitat i receptivitat. Celebra les teves reserves interiors i la perspectiva extraordinària que tens sobre qualsevol tema. L'aspecte en joc avui t'està ajudant a connectar-te amb les teves emocions i instints.

Taure Avui encara les coses des d'una perspectiva més elevada! Descobriràs que un intent educat i espiritual de desentranyar els problemes actuals és probable que doni millors resultats que les solucions rutinàries i els mètodes de la vella escola. L'energia d'avui t'està ajudant a veure les coses des d'una òptica nova. Pren el que has après dels altres i incorpora aquesta energia a la teva rutina normal.

Bessons Avui és probable que els temes romàntics i les relacions transcorrin més suaument que en els últims dies. La tensió cedeix quan cada un reconeix la seva responsabilitat en l'equació i com la seva energia impacta en la dinàmica de grup. Els plànols celestials d'avui estan ajudant a que la situació actual es desenvolupi cap al pas següent. Deixa el passat enrere i avança cap a l'objectiu que vols aconseguir. No ho perdis de vista!

Cranc Avui teva sensibilitat és fort i descobriràs que els teus sentiments tenen un efecte profund sobre les persones i situacions al teu voltant. Podria ser que la teva preocupació per objectius professionals et faci més conscient de l'impacte que aquest aspecte de la teva vida té sobre les teves emocions i benestar. Els astres t'estan ajudant a suavitzar les tensions que puguin estar surant en l'aire.

Lleó Podries enfrontar-te a una decisió que impacti de ple en el teu cor. Els teus sentiments podrien prendre diferents direccions mentre busques l'atenció que necessites en aquest moment. L'alineació celestial d'avui t'està ajudant a rebre l'amor i afecte que mereixes. Et sorprendrà comprovar que poc esforç requereix atreure l'energia desitjada. V

erge En aquest moment podries sentir atracció cap a algú molt especial. Hi haurà oportunitat de tenir una seductora conversa. Podries parlar amb algú per telèfon de manera suggestiva. O potser li envies atrevits emails a algú. Podries estar enamorándote d'algú a qui vas conèixer per mitjà d'la feina. Hauràs de decidir si seguiràs endavant amb això. Potser només desitgis seguir admirant de lluny!.

Balança Avui és un bon dia per escoltar consells. De vegades mostra molta tossuderia i tens punts de vista independents. ¡Necessites cultivar l'art de ser una persona més oberta! L'alineació astral d'avui t'està ajudant a veure com altres persones també poden tenir opinions vàlides. Escolta el que els teus companys o amics et diuen. Potser la seva manera de veure les coses t'ajudi a obtenir una perspectiva més àmplia.

Escorpí Avui et sents fort i tens ansioses de fer-te càrrec. Potser vols dirigir un equip en el treball. Tens la capacitat natural per ser el líder de el grup. Consulta amb el teu cap si pots assumir més responsabilitats en un projecte. O si ja en tens un funció gerencial, posa en moviment algunes instruccions empreses i motiva al teu personal perquè treballi cap a una nova direcció. Avui gaudiràs d'animar les persones i d'introduir canvis.

Sagitari Avui podries trobar-te actuant de mediador. L'aspecte en joc t'està donant una major percepció de les situacions problemàtiques que t'envolten. Potser els integrants de la teva família estiguin barallant per alguna cosa. Podries dir les paraules exactes que ajudaran a que tots facin les paus. O a la feina podries ajudar a intervenir en un problema entre dues dels teus companys. No temes donar un pas a el front per expressar les teves pròpies idees.

Capricorn En aquest moment podries sentir desitjos de prendre unes vacances. Potser arribis a tenir pensaments sobre llocs luxosos. Podries somiar amb prendre sol en una platja tropical. O podries desitjar prendre una setmana fora de l'oficina per gaudir d'uns dies a casa teva. Fixa't si pots acomodar les coses per prendre un breu descans. Potser puguis prendre un dia per motius personals per intentar aclarir les idees. Està bé agafar energia amb una mica de temps en privat.

Aquari Avui, per fi podries sentir que la teva sort està canviant. Últimament potser hagis estat lliurant una batalla en posició de desavantatge. Potser hagis tractat de rebre més reconeixement a la feina, però res succeïa. Avui podries experimentar un canvi encoratjador. El teu cap podria donar-te un augment o una promoció. O potser rebis clients nous que s'incorporaran al teu comissió.

Peixos Donada la configuració astral, avui podries sentir la teva creativitat fluint. Podries sentir alguna inspiració artística. Si t'agrada escriure, dibuixar, o fer disseny gràfic, el teu cap podria ser un remolí d'interessants idees. Tracta de captar aquestes visions per no desperdiciarlas. Fes una mica de temps per la nit per treballar en algun projecte petit. Et sentiràs bé si fas servir la imaginació i honres teu esperit creatiu.

tracking