La proposta del dia

Sabors d'estiu

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

Sabors d'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

-'SABORS D'ESTIU'

Espai de gastronomia i música en una de les zones artístiques i patrimonials de la parròquia. Food-trucks amb creacions dels xefs d’Escaldes-Engordany al ritme d’artistes del país! A partir i fins al 13 de setembre, de les 18 h a les 23 h. A partir de les 19 h, concert de BSO, grup musical que basa el seu repertori en els èxits de les millors bandes sonores de pel·lícules i sèries. Aforament limitat. No cal reserva prèvia.

Hora: De 18 h a 23 h.

Aparcament de l'església. Escaldes.

-'DJ NIGHTS AMB DJ. NANO'

Divendres i dissabtes del mes d’agost, sessions temàtiques de DJ al Hard Rock Cafe Andorra. Sessió temàtica: indie.

Hora: 21 h.

Hard Rock Cafè. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-'LLUM DEL ROMÀNIC’

Exposició amb una trentena de peces que reinterpreten l’art pictòric romànic, andorrà, català i europeu. La fascinació de Rosa Obiols per la pintura de l’edat mitjana l’ha portat a treballar la tècnica de la pintura al tremp d’ou, amb la qual torna el color a Maiestas Domini, Verges i Sants medievals, recuperant la tècnica i l’iconografia d’un art mil·lenari.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

Fins al 31 d’octubre.

-‘ASTÈRIX, ALS ORÍGENS DEL MITE’

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés de creació que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic. La Massana.

Fins al 19 de setembre.

tracking